vogrinec Odkrito.si

Kaj se dogaja s Tonetom Vogrincem?

Katarina Venturini Svet24.si

Jezi se le na določene ljudi

Retrogradni Merkur Petisvet.si

Marsikaj se bo končalo, želje se bodo ...

profimedia-0338601124 Svet24.si

Pozor! Nikar še ne oblecite kratkih hlač

kraljica elizabeta, velika britanija, združeno kraljestvo, zastava Svet24.si

Kaj se bo zgodilo, ko bo umrla britanska kraljica ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

Lado Bizovičar Njena.si

Lado Bizovičar zajokal na javni televiziji

Magazin

MOOG Nosilni zgib

Deli na:
MOOG Nosilni zgib

Moog K8695T nosilni zgib.

Drugo ime za nosilni zgib je vodilni zgib. Nudi drsni spoj med pogonsko gredjo in ohišjem kolesnega ležaja. Nameščeni so na središču pogonske gredi in zasnovani, da zdržijo visoko raven mehanske obremenitve in napetosti. Vendar je zaradi običajne obrabe in poškodb ta del ponavadi podvržen poškodbam, vključno z prelomom po najslabšem možnem scenariju. V takšnem primeru, ko pride do preloma dela, lahko pride do izgube kolesa. Zato je potrebno, da bi se izognili tem hudim posledicam, je potrebno nemudoma pregledati avtomobil v profesionalni avtomobilski delavnici in čim prej popraviti težavo z nosilnim zgibom.

Ena najbolj pogostih vrst nosilnega zgiba je MOOG nosilni zgib. Dober primer je Moog K8695T Nosilni zgib, ki ima vključeno vgrajeno posodo za prah, kar olajša namestitev. Za zasnovo je značilen kovinski nosilec za prah, ki omogoča zmanjšanje trenja in poveča trdnost pri pretoku maziva skozi del. Ta zasnova tudi odstrani potrebo po menjavi krmilnega droga ter prihrani čas in denar zahvaljujoč temu, da je na voljo kot ločena komponenta. Površina ležaja je zaščitena pred onesnaženjem kot posledici puščanja zahvaljujoč ekskluzivni pokrivni plošči, ki jo vključuje. Za varno in ustrezno namestitev zasnova Problem Solver vključuje veliko ohišje.

Poleg tega, da vam omogoča prihranek časa in denarja, MOOG omogoča enostavno nameščanje, moč in obstojnost. Vseeno se prepričajte, da ste kupili izdelek pri pooblaščenem prodajalcu, če iščete pristen del, ki bo vam in vašemu vozilu dolgo služil. To je ključnega pomena za razmislek pri iskanju prodajalcev, ki so na voljo, pred nakupom avto dela.

Več informacij na www.RezervniAvtoDeli24.si.

Loading...