miha krusic 1 Dobra karma

Miha Krušič iskreno: 'Če bi lahko, bi bil samo ...

1_vili resnik Svet24.si

Vili Resnik pravi, da se zdaj lahko končno ...

NOV20200709_GIL7277 Reporter.si

Najbolj eklatanten primer sprevrženega ...

policijski avto, slovenska policija, splošna Svet24.si

Grozljivka v okolici Grosupljega: policisti še ...

Mike pompeo Necenzurirano

Ameriški postroj slovenskih energetskih ...

kadunc Odkrito.si

Direktor RTV SLO: Nujno potrebujemo nadomestno ...

moaj-slovenija Njena.si

Okradli Alenko Košir

Magazin

Gianni Rijavec in Patricija Simonič sta poročena! (FOTO)

Deli na:
Gianni Rijavec in Patricija Simonič sta poročena! (FOTO)

Gianni Rijavec in Patricija Simonič sta se poročila. - Foto: Matjaž Prešeren

"Poroka in skupno življenje je priložnost in ne obremenitev. Potrebno se je dopolnjevati in to priložnost izkoristiti," pravi glasbenik Gianni Rijavec o poroki s kiparko Patricijo Simonič. Po letih skupnega življenja se je par vzel v zasebnem krogu peščice ljudi, brez svatov in prič. Cerkvena poroka pa še pride, napoveduje Rijavec.

"Poroka je bila zelo enostavna in preprosta. Samo za naju, za najino dušo. Želela sva, da bo dogodek najin, da naju nihče ne moti," opisuje Rijavec poroko. Poročila sta se na njegovi domačiji ob prisotnosti matičarjev gospe Lidije Brulc Leban in prijatelja Stojana Cotiča, ter fotografa Matjaža Prešerna.

Prstana je izbrala Patricija, sta iz belega zlata in imate vgravirani imeni zakoncev. "Patricija nosi moje ime, jaz pa njeno," pojasni Rijavec.

Foto: Matjaž Prešeren - Gianni Rijavec in Patricija Simonič sta se poročila.

"Izbrala je tudi obleko, ki je nekaj posebnega, zdi se mi, da je zelo drugačna od klasičnih poročnih oblek. Moja obleka pa je klasična, torej klasični črn smoking in obvezna bela kravata. Brez moje obvezne beline pač ne gre," pravi o poročni opravi.

Za njima je prvi, civilni del, cerkvena poroka bo tudi nekaj posebnega in drugačnega, napoveduje mladoporočenec. "Lahko izdam samo, da bo potovanje."

Foto: Matjaž Prešeren

"Tako, kot poroka, je bilo tudi slavje samo najino, v najinih srcih je bilo zelo slovesno, čarobno, veselo. Mislim, da je to najbolj pomembno, da je duša izpolnjena, da srce igra. Seveda pa brez klavirja ni šlo. Takoj, ko sva dahnila tisti 'usodni DA' sem sedel za pozlačeni klavir in zaigral, z vsem srcem, vesel in zadovoljen," še pravi Rijavec.

Različnost v določenih pogledih je lahko tudi prednost, pomembno se je dopolnjevati, razmišlja Rijavec, ki meni, da je vsak od zakoncev prinesel v zakon polovico in sedaj sta celota.

Loading...