Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Pišite ji! Marija Šarapova javno objavila številko mobilca

Deli na:
Pišite ji! Marija Šarapova javno objavila številko mobilca

Foto: Profimedia

Nekdaj najboljša teniška igralka sveta Marija Šarapova je našla zanimiv način, kako se v času pandemije novega koronavirusa in samoosamitve druži z navijači po vsem svetu. Preko Twitterja je Rusinja namreč javno objavila številko mobilnega telefona in oboževalce pozvala, naj ji pošiljajo sporočila in si olajšajo čas karantene.

"Pišite mi na številko 310-564-7981," je tvitnila Šarapova, ki se je športno upokojila pred malo več kot mesecem dni, in dodala: "Resno mislim. Povejte mi, kako vam gre v teh časih, vprašajte me, kar vas zanima, ali pa mi le recite živijo!"

Šarapova je presenetila svet, ko je javno objavila številko in pozvala navijače, naj ji pošiljajo sporočila. Na Instagramu ima 32-letnica 27 milijonov sledilcev, na Twitterju pa 8,6 milijona.

"V teh časih ne smete izgubiti stika. Moramo si biti blizu tudi v teh težkih trenutkih, ko se moramo fizično držati na razdalji. Tu lahko najdete številko mojega 'mobilca', na katero mi lahko napišete sporočilo. Dobrodošel je tudi kak dober kuharski nasvet," je še sporočila Šarapova, na katero se za zdaj lahko obrnejo le Američani.