Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Kako pasti v nemilost pri Melanii? Recite, da se oblači kot »bogate starejše gospe«

Deli na:
Kako pasti v nemilost pri Melanii? Recite, da se oblači kot »bogate starejše gospe«

Donald in Melania Trump pred slavnim mavzolejem Tadž Mahal v indijski Agri. Prva dama je oblečena v kreacijo Hervea Pierra. - Foto: Profimedia

Ali se zna zgoditi, da bi tudi Herve Pierre, modni kreator in kreativni direktor blagovne znamke Carolina Herrera, padel iz kroga ožjih izbrancev prve dame? Eno izmed njegovih razmišljanj, s katerimi je namigoval na dame kot je Melania Trump, bi se lahko razumelo kot malce preveč neprimerno in napačno.

Herve Pierre sodi med modne kreatorje, ki že vrsto let ustvarjajo oblačila za prvo damo. Zanjo je naredil obleko za inavguracijski ples in ta je zdaj v hrambi  Nacionalnega muzeja ameriške zgodovine. Za prvo damo je ustvaril še nekaj njenih najelegantnejših oblačil. V njegovi obleki je obiskala indijski dvorec Tadž Mahal, v njegovem belem kostimu se je družila s kraljico Elizabeto II.

Foto: Instagram - Pierrova skica obleke, ki jo je Melania nosila med obiskom v Indiji.

Za popularni in med umetniki znani spletni portal The Selby, na katerem fotograf, umetnik in ilustrator Todd Selby izpostavlja kreativne posameznike z njihovimi stanovanji vred, je Herve pokazal nekaj svojih najbolj zanimivih okrasnih predmetov, ki jih ima v svojem newyorškem stanovanju, obenem je odgovoril na nekaj  vprašanj.

Prav z odgovorom o tem, kje je najprimerneje hraniti prestižna oblačila francoskega dizajna, je Pierre lahko malce po nerodnosti in domnevno nehote dregnil v samovšečno podobo prve dame. Odvrnil je namreč, da imajo najboljše omare za takšna vrhunska oblačila »bogate starejše gospe.« Mednje bi vsekakor lahko uvrstili tudi prvo damo, ki pa bi bila Pierru zagotovo bolj hvaležna, če bi bogate starejše dame raje omenil kot bogate in očarljive dame s stilom.

Ve se, da Melani najbolj popiha na dušico tisti, ki jo primerja z doslej najbolj izstopajočo prvo damo v ameriški zgodovini ter obenem svetovno modno ikono Jacqueline Kennedy Onassis.

Foto: Facebook - Herve Pierre