lea mederal 1 Dobra karma

Znana nosečnica upošteva nasvete Tanje Žagar in...

Alec Baldwin Svet24.si

VIDEO: Alec Baldwin se umika. Je klonil?

tito primerjava Reporter.si

Predstavil rezultate analize, ki dokazujejo, da ...

b64cdc39d252bf0b05e37161f3c928ac Svet24.si

Kacin se je vrnil in povedal, kdaj bo vlada ...

janez janša1 Necenzurirano

Če ne dobiš varovanih podatkov, kliči Lahovnika...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

Saša Einsiedler-18 Njena.si

Saša Einsiedler znova pod žarometi

Svet

Melania Trump: jeklena, ambiciozna in preudarna ženska, ki teče maraton

Deli na:
Melania Trump: jeklena, ambiciozna in preudarna ženska, ki teče maraton

Melania Trump - Foto: Reuters

Novinarka Washington Posta Mary Jordan je napisala knjigo o prvi dami ZDA Melanii Trump, ki priseljenko iz Slovenije opisuje malce drugače, kot je njena javna podoba. Pulitzerjeva nagrajenka Jordanova opisuje prvo damo kot bistro, jekleno, ambiciozno in preudarno žensko, ki teče maraton.

Knjiga, za katero je Jordanova od leta 2015 zbrala material iz več kot 100 intervjujev, bo v ZDA izšla 16. junija v založbi Simon & Schuster in nosi naslov "Umetnost njenega posla" (The Art of Her Deal). Naslov spominja na podoben naslov knjige Donalda Trumpa Umetnost posla.

Simon & Schuster v najavi knjige trdi, da je knjiga nastala s pomočjo ključnih oseb, ki so prvič javno spregovorile in s pomočjo doslej nikoli videnih dokumentov in posnetkov.

"Umetnost njenega posla prikazuje presenetljiv portret odločne priseljenke in njeno življenje, preden je srečala Donalda Trumpa," so zapisali pri založbi.V knjigi so podatkih iz otroštva Melanie Knauss v Sloveniji, njeno obdobje manekenstva in odnos s soprogom. Jordanova pravi, da je med pripravo knjige ugotovila, da je prva dama ZDA veliko bolj politično ambiciozna, kot je mogoče sklepati iz njene javne podobe.

"Resnična Melania Trump je veliko bolj zanimiva, kot je podoba, ki jo imajo ljudje o njej. Pripravlja se že na kampanjo 2020 in si prav toliko želi zmage na volitvah kot njen mož," je zatrdila Jordanova.

Jordanova naj bi kot novinarka Washington Posta opravila pogovor z Melanio Trump, vendar pa ji Bela hiša ni dovolila, da bi govorila s prvo damo za knjigo, niti ni odgovorila na pisna vprašanja. Koliko bo Jordanova zaslužila s knjigo ni znano, je pa najela odvetnika iz Washingtona Roberta Barnetta, kar je obvezno za vsakega, ki piše o družini Trump, saj je verjetnost tožb zelo velika.

loading...
Loading...