Damjan in Tanja prihajata iz znanih novomeških gostinskih družin Fink in Kos
Damjan Fink ne želi zaposliti delavcev iz tujine, ki po njegovem ne razumejo slovenskega načina prehranjevanja.
"Zelo poslušamo, kaj si želijo gostje," pravi Damjan Fink o ponudbi Hiše Fink.
Ko navežeš stik z njimi, ti je pogosto že človek tako super, da verjameš v njegov izdelek, opisuje Tanja Fink povezavo s svojimi dobavitelji.
Odkar imata lokal v Novem mestu, sta postala zanimiva tudi za novomeška podjetja, ob našem prihodu sta se Damjan in Tanja pripravljala na ogromen piknik novomeškega velikana Revoza, kjer pričakujejo okoli 4000 ljudi.
Tvegati s širitvijo preko svojih zmožnosti nočeta. »Imava namreč družino in odgovornost do otrok, prav tako pa tudi do zaposlenih,« pojasni Tanja.
VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24