Gostilna Bujol, varuh izolske tradicije
22. sep. 2019 20:00


Bujolov šef Alen Pušpan si želi, da bi gostje pri njem začutili Izolo.
Opisujemo, kako je Izolan Alen Pušpan iz izolske gostilne Bujol naredil bržkone najboljšo restavracijo z ribami na Obali.
Pušpan sokrajane opominja, kaj zamujajo, ko namesto po ribah, hobotnicah ali školjkah segajo po kopenski hrani.
Bujol je prijetna in domačna gostilna, ki ponuja lokalne jedi in možnost stika z domačini.
Svoj začetek v Bujolu Pušpan opisuje kot skok v vodo, ne da bi znal plavati. Pišemo, zakaj je moral čofotati, še preden je bila gostilna sploh odprta.
Pušpan razloži, zakaj so mu med gostinci sicer nepriljubljene male ribe elementarni del ponudbe.
Treba je biti gostoljuben, je odločen Pušpan, ki pa od obiskovalcev lokala pričakuje, da bo bodo gostoljubnost poplačali s spoštljivim odnosom do Bujolove ekipe in hrane.
VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24
Privoščite si nemoteno branje
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
- preverjen e-naslov
- preverjena tel. številka
- popolni osebni podatki
- prijava na e-novice
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke