Gina Schumacher Svet24.si

FOTO in VIDEO: »Ati, to je zate«: Gina za ...

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno (12. 11.)...

martin sagner Svet24.si

Vinko Šimek je žalosten: umrl je Dudek

stanovanje Svet24.si

Kako kupiti stanovanje brez kredita?

ženska, limona Dobra karma

Kako spremeniti svoje občutke na bolje? Takole …

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

Magazin

Gostilna Bujol, varuh izolske tradicije

Deli na:
Gostilna Bujol, varuh izolske tradicije

Bujolov šef Alen Pušpan si želi, da bi gostje pri njem začutili Izolo. - Foto: Primož Lavre

Opisujemo, kako je Izolan Alen Pušpan iz izolske gostilne Bujol naredil bržkone najboljšo restavracijo z ribami na Obali.

Pušpan sokrajane opominja, kaj zamujajo, ko namesto  po ribah, hobotnicah ali školjkah segajo po kopenski hrani.

Bujol je prijetna in domačna gostilna, ki ponuja lokalne jedi in možnost stika z domačini.

Svoj začetek v Bujolu Pušpan opisuje kot skok v vodo, ne da bi znal plavati. Pišemo, zakaj je moral čofotati, še preden je bila gostilna sploh odprta.

Pušpan razloži, zakaj so mu med gostinci sicer nepriljubljene male ribe elementarni del ponudbe.

Treba je biti gostoljuben, je odločen Pušpan, ki pa od obiskovalcev lokala pričakuje, da bo bodo gostoljubnost poplačali s spoštljivim odnosom do Bujolove ekipe in hrane.

VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24

loading...
Loading...