krava Svet24.si

Krava napadla ženico, ta se je sama splazila do ...

soba študentka 250 Svet24.si

Začel se je lov na študentske postelje, ...

Ursula Gawish in Damijan Janković Necenzurirano

Damijan Janković nič več v osebnem stečaju. ...

novak jansa pl sr Reporter.si

Janša Novakovi očita, da je v tujini kritizirala...

azbe jug maribor Ekipa24.si

Nepogrešljivi član Maribora brez ovinkarjenja o ...

gozd-strahov-na-talentih Njena.si

Gozd strahov na Talentih: Nepričakovano ozadje ...

porsche doncic Ekipa24.si

Želite kupiti Dončićevo 'zverino'? Lukov ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Borut Pahor piše knjigo

Deli na:
Borut Pahor piše knjigo

Borut Pahor v svoji novi pisarni. - Foto: Primož Lavre

Pri založbi Beletrina bo predvidoma jeseni izšel knjižni prvenec bivšega predsednika Slovenije Boruta Pahorja. Knjiga bo imela naslov Priročnik za politične in druge začetnike in bo predvidoma izšla v času osrednjega knjižnega dogodka, Slovenskega knjižnega sejma.

Kot so zapisali pri založbi, bo priročnik, ki ga bo Pahor namenil politikom, poslovnežem in drugim, tematiziral praktična vprašanja, s katerimi se soočajo v svojih karierah in posledično v zasebnem življenju.

"S priročnikom bom bralcem dal v presojo svoje osebne izkušnje, z upanjem, da jim morda pridejo prav v karieri in življenju ter da se izognejo napakam in težavam, ki se jim sam v tridesetih letih politične kariere žal nisem. Priročnik bom napisal tako, kot bi ga sam želel kupiti, če bi šel v knjigarno - pa ga ta hip tam še ni," so v sporočilu za javnost navedli Pahorjeve besede.

Direktor založbe Beletrina Mitja Čander je povedal, da je ponosen, da se bo njihovim avtoricam in avtorjem s svojim prvencem pridružil bivši predsednik Pahor. "Tudi sam z velikim zanimanjem pričakujem knjigo, v katerih bo z nami delil svoje neprecenljive izkušnje in spoznanja na področju domače in mednarodne politike. Prepričan sem, da je njegova politična dediščina za slovenski in mednarodni prostor izjemnega pomena, zlasti njeno sporočilo spravljivosti in povezovanja ter odločen odmik od delitev in radikalizma," so njegove besede navedli v sporočilu za javnost.