moški Dobra karma

Tarot napoved: finance, ljubezen in nasvet

horoskop_znamenja Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 24. februarja

Screenshot 2020-02-23 at 17.43.50 Reporter.si

Zakulisje koruzne koalicije: zakaj bodoči ...

prej potem Svet24.si

Nevarno in grdo: reklamne table povsem zasičile ...

zidar-snezic-jankovic Necenzurirano

To so poslovneži, ki se milijonskih dolgov ...

Sandra Klemm – Sendi 2 Njena.si

Se spomnite Sendi? Ste jo opazili na odru EME?

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

Magazin

Ameriško odkritje: Melanija Trump naj bi imela polbrata, ki ga njen oče ni nikoli priznal

Deli na:
Ameriško odkritje: Melanija Trump naj bi imela polbrata, ki ga njen oče ni nikoli priznal

Foto: Getty Images

Ameriška revija za moške GQ v zadnji izdaji poroča, da ima soproga republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa Melanija v Hrastniku 50 let starega polbrata Denisa, ki ga njun skupni oče nikoli ni priznal, čeprav mu je do 18. leta starosti plačeval preživnino. Na Facebooku je Melanija ostro udarila po reviji in jo obtožila nepoštenega in pristranskega poročanja.

Revija poroča na podlagi sodnih dokumentov in pričevanja sina Marije Cigelnjak, ki je leta 1964 obvestila Viktorja Knavsa, da je zanosila. Oče Melanije Knavs naj bi ji najprej ponudil poroko, nato naj bi si premislil in zahteval splav ter kasneje zanikal očetovstvo.

Sin se je rodil maja 1965 in mati Marija je vložila tožbo za preživnino, ki jo je Knavs izgubil šele, ko je do konca izčrpal vse pravne poti in so mu s testom dokazali očetovstvo.

Sin Denis je za GQ povedal, da se mama, ki je pred leti umrla, ni nikoli poročila in tudi otrok ni imela več. Sam nikoli ni dal pobude za stik, ker noče motiti družine Knavs oziroma noče nič od njih ali Donalda Trumpa. Ne bi pa imel nič proti, če bi se kdaj srečal s polsestrama Melanijo in Ines. Viktor Knavs ga ni nikoli spoznal, Denis pa sklepa, da Melanija sploh ne ve zanj.

Soproga newyorškega milijarderja je za revijo GQ najprej zanikala resničnost poročanja, kasneje, po prejemu sodnih spisov iz Slovenije, pa je povedala, da je za zadevo vedela že dolgo, hkrati pa je zaprosila za spoštovanje zasebnosti njenega očeta.

Revija GQ v daljšem prispevku sicer na podlagi pogovora z Melanijo Trump in raziskav objavlja daljši prispevek o lepotici slovenskega rodu, ki menda ni bila navdušena nad moževo odločitvijo, da se poda v predsedniško kandidaturo, in mu je priporočila, naj dobro razmisli. Zdaj ga popolnoma podpira in od časa do časa pride na kakšno zborovanje.

Za njunega desetletnega sina Barrona skrbi sama, ko ima sin zanesljivo varstvo, pa z možem sodeluje v kampanji, je povedala. Revija jo opredeli kot vljudno, zadržano in umirjeno z rahlo zasanjanim "transilvanskim" naglasom.

Poleg znanih podatkov navaja tudi tiste manj znane, kot je izjava Donalda Trumpa za razvpitega radijskega voditelja Howarda Sterna pred leti, da je Melanija idealna soproga, ki ga ne obremenjuje in ne nerga, ter je omikana ženska, ki je še nikoli ni slišal prdniti. Ključ do uspeha naj bi bila ločena kopalnica.

Melanija je za GQ še povedala, da je imela zelo rada svoje čudovito otroštvo v Sloveniji. Sin Barron tekoče govori slovensko in v tem jeziku govori s starima staršema Viktorjem in Amalijo, ki sta se preselila v New York.

loading...
Loading...