i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

marko lisec tw Reporter.si

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Zvezdana Mlakar Njena.si

Zvezdana Mlakar osupla nad odločbo ministrstva

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Magazin

Melanija Trump kritizirala GQ zaradi razkritja, da ima polbrata

Deli na:
Melanija Trump kritizirala GQ zaradi razkritja, da ima polbrata

Foto: Getty Images

Melanija Trump, soproga vodilnega republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa je v četrtek ostro kritizirala revijo za moške GQ, ki je objavila informacije o njeni družini, med drugim, da ima v Sloveniji 50 let starega polbrata Denisa.

Melanija Trump je na svoji Facebook strani zapisala, da je v članku novinarke Julie Ioffe, ki ima agendo in si želi ustvariti ime, veliko netočnosti. Med drugim nekatere izjave o družini in nekatere trditve, ki so zasebne narave. "Moja starša sta zasebna državljana in ne bi smela biti predmet nepoštene pozornosti Ioffe."

Novinarka je za televizijo CBS odgovorila, da razume razburjenost Melanije Trump, ker je umazano perilo prišlo na dan. Vendar pa njen mož kandidira za predsednika in sedaj je javna osebnost.

"Če ne bi jaz poročala o tem, bi kdo drug," je dejala novinarka, ki je zatrdila, da lahko vse navedbe potrdi z uradnimi dokumenti. Je pa izrazila obžalovanje, da je članek, ki ga je delala več mesecev, njej in družini povzročil nelagodje.

Revija GQ poroča na podlagi sodnih dokumentov in pričevanja sina Marije Cigelnjak, ki je leta 1964 obvestila Viktorja Knavsa, da je zanosila. Oče Melanije Knavs naj bi najprej ponudil poroko, nato naj bi si premislil in zahteval splav, potem pa zanikal očetovstvo.

Sin se je rodil maja 1965 in mati Marija je vložila tožbo za preživnino, ki jo je Knavs izgubil šele potem, ko je do konca izčrpal vse pravne poti in so mu dokazali očetovstvo s testom. Sin Denis je za GQ povedal, da se mama ni več poročila in ni imela nobenih otrok več, pred leti pa je umrla.

Sam ni nikoli dal pobude za stik, ker noče motiti družine Knavs oziroma noče nič od njih ali Donalda Trumpa. Ne bi pa imel nič proti, če bi se kdaj srečal s polsestrama Melanijo in Ines. Viktor Knavs ga ni nikoli srečal, Denis pa sklepa, da Melanija sploh ne ve zanj.

Soproga newyorškega milijarderja je za revijo GQ najprej zanikala resničnost poročanja, kasneje po prejemu sodnih spisov iz Slovenije, pa je povedala, da je za to že dolgo vedela in zaprosila za spoštovanje zasebnosti njenega očeta.

Revija GQ v daljšem prispevku na podlagi pogovora z Melanijo Trump in raziskav objavlja daljši prispevek o lepotici slovenskega rodu, ki menda ni bila navdušena nad moževo odločitvijo, da se poda v predsedniško kandidaturo in mu je priporočila naj dobro razmisli. Sedaj ga v polnosti podpira in pride od časa do časa na kakšno zborovanje.

loading...
Loading...