dejan-vunjak Dobra karma

9 let po Brendijevi smrti njegov sin še vedno ...

jake-paul Svet24.si

FOTO: Posebne enote na domu internetnega zvezdnika...

jansa bajuk FB Reporter.si

»Matej Tonin bo moral biti bolj previden, kot je ...

knjižnica šiška Svet24.si

Incident v ljubljanski knjižnici: vstopila brez ...

Screenshot 2020-08-05 at 18.39.43 Necenzurirano

Banjalučani in bivši šef Darsa med krizo ...

rtvs, radiotelevizija slovenija Odkrito.si

Počasen razpad RTV SLO

Zvezdana Mlakar 3 Njena.si

Zvezdana Mlakar se je zlomila

Magazin

Adele je v Belfastu začela svetovno turnejo

Deli na:
Adele je v Belfastu začela svetovno turnejo

Foto: Getty Images

Britanska pevka Adele je s koncertom v Belfastu začela turnejo, ki je prva po štirih letih. Ponedeljkov koncert je kljub pevkini zaskrbljenosti požel odobravanje tako kritikov kot oboževalcev. V sklopu turneje se bo glasbenica med drugim ustavila še v New Yorku, Los Angelesu, Londonu, Parizu in Mexico Cityju.

Adele je na koncertu v Belfastu po pisanju francoske tiskovne agencija AFP izvedla 18 skladb, tudi Hello, Rolling in The Deep, Set Fire to The Rain in Skyfall. Slednja se je pojavila v istoimenskem filmu o Jamesu Bondu. Ponedeljkov koncert je bil razprodan že pred več meseci, oboževalci so med drugim prišli z Japonske in Južne Afrike.

Adele se je na koncertu pošalila, da bo na svojo stran pridobila tudi tiste, ki so na koncert prišli zgolj kot spremljevalci in ne njeni oboževalci.

Pevka, ki je tudi odkrito spregovorila o tremi pred nastopanjem na odru, je zadnjič nastopila v Veliki Britaniji septembra 2011.

Adele, ki je 20. novembra lani izdala svoj tretji studijski album z naslovom 25, je obveljala za najbolje prodajano glasbeno izvajalko leta 2015. Glasbenica je z najnovejšim albumom že v prvem tednu od izida podrla prodajne rekorde tako v Veliki Britaniji kot v ZDA.

Loading...