Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Adele je v Belfastu začela svetovno turnejo

Deli na:
Adele je v Belfastu začela svetovno turnejo

Foto: Getty Images

Britanska pevka Adele je s koncertom v Belfastu začela turnejo, ki je prva po štirih letih. Ponedeljkov koncert je kljub pevkini zaskrbljenosti požel odobravanje tako kritikov kot oboževalcev. V sklopu turneje se bo glasbenica med drugim ustavila še v New Yorku, Los Angelesu, Londonu, Parizu in Mexico Cityju.

Adele je na koncertu v Belfastu po pisanju francoske tiskovne agencija AFP izvedla 18 skladb, tudi Hello, Rolling in The Deep, Set Fire to The Rain in Skyfall. Slednja se je pojavila v istoimenskem filmu o Jamesu Bondu. Ponedeljkov koncert je bil razprodan že pred več meseci, oboževalci so med drugim prišli z Japonske in Južne Afrike.

Adele se je na koncertu pošalila, da bo na svojo stran pridobila tudi tiste, ki so na koncert prišli zgolj kot spremljevalci in ne njeni oboževalci.

Pevka, ki je tudi odkrito spregovorila o tremi pred nastopanjem na odru, je zadnjič nastopila v Veliki Britaniji septembra 2011.

Adele, ki je 20. novembra lani izdala svoj tretji studijski album z naslovom 25, je obveljala za najbolje prodajano glasbeno izvajalko leta 2015. Glasbenica je z najnovejšim albumom že v prvem tednu od izida podrla prodajne rekorde tako v Veliki Britaniji kot v ZDA.