opekline, telefon, kopel Svet24.si

FOTO: 13-letnica si je privoščila kopel, na ...

oko Dobra karma

Veliki test: kako sami sebe vidite zares?

preddvor, hotel bor Svet24.si

Raziskali smo, od kod bi lahko na račun občine ...

kalkulator, računanje, računovodja Svet24.si

Na občini Šmarješke Toplice račune vodi ...

vedeževalke Dobra karma

Tako nam napoved vedeževalca spremeni usodo

sofija Njena.si

Kdo je v resnici prsata natakarica Sofija?

daijel33 Njena.si

Danijel javno razkril, zakaj sta dvojčka postala ...

Magazin

Eagles of Death Metal se po pokolu v Bataclanu vračajo v Pariz

Deli na:
Eagles of Death Metal se po pokolu v Bataclanu vračajo v Pariz

Foto: Reuters

Ameriška rock skupina Eagles of Death Metal, ki je nastopala v pariškem Bataclanu, ko so teroristi v 13. novembra tam pobili 89 ljudi, bo po poročanju revije Billboard v nedeljo ali v ponedeljek nastopila na enem od koncertov irske zasedbe U2 v Parizu. Eagles of Death Metal naj bi poleg tega s februarjem nadaljevala prekinjeno evropsko turnejo.

Po pisanju Billboarda, ki se sklicuje na neimenovane vire blizu rock skupine, se bodo člani Eagles of Death Metal pridružili U2 pri njihovi zadnji pesmi na nastopu v areni AccorHotels v Parizu. Za zdaj ni znano, ali bo skupina z Irci nastopila na njihovem nedeljskem ali ponedeljkovem koncertu.

Oba koncerta U2 sta bila sprva načrtovana za 14. in 15. november, a so jih zaradi terorističnih napadov Islamske države, ki so terjali 130 življenj, preložili.

Člani Eagles of Death Metal so sicer v prvem intervjuju po napadih napovedali, da bodo nadaljevali s svojo evropsko turnejo in da bodo prva skupina, ki bo nastopila v Bataclanu, ko bodo to koncertno dvorano znova odprli. Evropsko turnejo naj bi po navedbah Billboarda nadaljevali februarja prihodnje leto.

loading...
Loading...