Gina Schumacher Svet24.si

FOTO in VIDEO: »Ati, to je zate«: Gina za ...

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno (12. 11.)...

martin sagner Svet24.si

Vinko Šimek je žalosten: umrl je Dudek

stanovanje Svet24.si

Kako kupiti stanovanje brez kredita?

ženska, limona Dobra karma

Kako spremeniti svoje občutke na bolje? Takole …

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

Magazin

Eagles of Death Metal februarja ponovno v Parizu

Deli na:
Eagles of Death Metal februarja ponovno v Parizu

Foto: Reuters

Ameriška skupina Eagles of Death Metal, ki je nastopala v pariškem Bataclanu, ko so teroristi v 13. novembra tam pobili 90 ljudi, bo 16. februarja nastopila v pariški koncertni dvorani Olympia. To bo prvi koncert skupine po terorističnemu napadu, s katerim nameravajo nadaljevati prekinjeno turnejo. Poimenovali so jo The Nos Amis Tour.

"Na prestavljeno turnejo, poimenovano The Nos Amis Tour (Turneja za naše prijatelje), se odpravljamo, da zaključimo koncertni niz, ki so ga prekinili tragični dogodki 13. novembra v pariškem Bataclanu," so sporočili člani zasedbe. Dodali so, da bodo tisti, ki so bili v Bataclanu, za koncert v Parizu prejeli brezplačne vstopnice.

Koncert bodo izvedli v koncertni dvorani Olympia, ker bo Bataclan predvidoma zaprt do druge polovice leta 2016. Turnejo bodo nadaljevali v Lilleu in Nimesu, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

"Parižani so bili do nas vselej izjemni, naša ljubezen do tega prekrasnega mesta in njegovih prebivalcev pa se je v minulih mesecih še milijonkrat povečala," je v sredo povedal frontman zasedbe Jesse Hughes. Po njegovih besedah nikoli niso razmišljali o tem, da se v Pariz ne bi vrnili: "Veselimo se februarske vrnitve, da nadaljujemo z misijo širjenja rock'n'rolla."

Zasedba Eagles of Death Metal je prvič po napadih, ki so zahtevali 130 življenj, v Parizu nastopila 7. decembra, ko se je pridružila enemu od koncertov irske rock skupine U2 v areni AccorHotels. Na koncu nastopa Ircev so skupaj zaigrali in zapeli ganljivo izvedbo pesmi People Have The Power ameriške pevke Patti Smith. Ameriška zasedba je zaigrala tudi svojo uspešnico I Love You All The Time.

loading...
Loading...