kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

82-letni športnik svetuje: Ne pozabi na seks, pri tem lahko pretiravaš (VIDEO)

Deli na:
82-letni športnik svetuje: Ne pozabi na seks, pri tem lahko pretiravaš (VIDEO)

Anton Cesar Cecko in Nataša Robnik v pogovoru z Igorjem Goštetom. - Foto: Igor Gošte

S četrtim kavarniškim večerom v Delavskem domu Trbovlje se je zaključila letošnja serija kavarniških večerov Sledi korakov z Igorjem Goštetom.

Na prvem smo spremljali življenjske zgodbe Andreje Jerše, Romane Skrinjar Alauf in Tomaža Deželaka, ki so se soočili s hudimi boleznimi in transplantacijo, na drugem je bil naš gost zgodovinar Jože Dežman, ki je spregovoril o povojnih pobojih, na tretjem smo gostili glasbeno skupino The Eccentrics, ki praznuje peto obletnico delovanja in pevko Anjo Pustak Lajovic, na četrtem večeru pa smo z gostoma spregovorili o športnik mejah, oziroma se vprašali, kje so.

Z nami sta bila 82-letni Anton Cesar Cecko in ena najboljši svetovnih ultramaratonk Nataša Robnik. Slednja je letos na enem najtežjih ultramaratonih na Spartathlonu dosegla tretje mesto. Cecko nam je postregel tudi z nekaj nasveti. Kot prvo je treba zmerno, raznoliko in ne preveč jesti, vsak dan spiti kozarček vina, a ne preveč, redno a ne preveč telovaditi in redno seksati, le da je tu predlaga, da lahko besedo ne preveč mirno zanemarite.

V nadaljevanju sta spregovorila, kako poteka njun športni dan. Mimogrede, Cecko še vedno letno prekolesari več kot 5 tisoč kilometrov, preteče trikrat tedensko 5 kilometrov in preživi vsaj štirikrat tedensko v fitnesu Kolesarskega društva Trbovlje, ki ga je soustanovil. Nataša je opisala, kako se spopada s kilometri, vročino, drugimi težavami med tekom in tudi, kakšni so njeni načrti v letu, ki prihaja. Več pa ob spremljanju tega zanimivega posnetka.