severina Svet24.si

VIDEO: Severina objavila ta posnetek in do srca ...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Hengsberg, kmetija, avstrijski gasilci Svet24.si

FOTO: Upokojenec želel na vrtu pokopati mačko, a...

kris Svet24.si

VIDEO: »Lahko se igram brez opornice in brez nje ...

internal-clock-795726_1280 Dobra karma

Usodna datuma 12. in 26. 12.: osvoboditev ženskih...

jernej šugman Njena.si

Minili sta dve leti od smrti Jerneja Šugmana

tanja-balabanić, jan-klobasa Njena.si

Tanja Balabanić zaslužila na račun nestrpnežev

Magazin

82-letni športnik svetuje: Ne pozabi na seks, pri tem lahko pretiravaš (VIDEO)

Deli na:
82-letni športnik svetuje: Ne pozabi na seks, pri tem lahko pretiravaš (VIDEO)

Anton Cesar Cecko in Nataša Robnik v pogovoru z Igorjem Goštetom. - Foto: Igor Gošte

S četrtim kavarniškim večerom v Delavskem domu Trbovlje se je zaključila letošnja serija kavarniških večerov Sledi korakov z Igorjem Goštetom.

Na prvem smo spremljali življenjske zgodbe Andreje Jerše, Romane Skrinjar Alauf in Tomaža Deželaka, ki so se soočili s hudimi boleznimi in transplantacijo, na drugem je bil naš gost zgodovinar Jože Dežman, ki je spregovoril o povojnih pobojih, na tretjem smo gostili glasbeno skupino The Eccentrics, ki praznuje peto obletnico delovanja in pevko Anjo Pustak Lajovic, na četrtem večeru pa smo z gostoma spregovorili o športnik mejah, oziroma se vprašali, kje so.

Z nami sta bila 82-letni Anton Cesar Cecko in ena najboljši svetovnih ultramaratonk Nataša Robnik. Slednja je letos na enem najtežjih ultramaratonih na Spartathlonu dosegla tretje mesto. Cecko nam je postregel tudi z nekaj nasveti. Kot prvo je treba zmerno, raznoliko in ne preveč jesti, vsak dan spiti kozarček vina, a ne preveč, redno a ne preveč telovaditi in redno seksati, le da je tu predlaga, da lahko besedo ne preveč mirno zanemarite.

V nadaljevanju sta spregovorila, kako poteka njun športni dan. Mimogrede, Cecko še vedno letno prekolesari več kot 5 tisoč kilometrov, preteče trikrat tedensko 5 kilometrov in preživi vsaj štirikrat tedensko v fitnesu Kolesarskega društva Trbovlje, ki ga je soustanovil. Nataša je opisala, kako se spopada s kilometri, vročino, drugimi težavami med tekom in tudi, kakšni so njeni načrti v letu, ki prihaja. Več pa ob spremljanju tega zanimivega posnetka.

loading...
Loading...