kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Kolumnisti

Gejevski lobi, ki svoje peruti razteza skozi vse pore slovenske elitne družbe, ima trenutno težave le v Katoliški cerkvi

Deli na:
Gejevski lobi, ki svoje peruti razteza skozi vse pore slovenske elitne družbe, ima trenutno težave le v Katoliški cerkvi

Janez Turinek, duhovnik - Foto: Primož Lavre

Udba je vzpostavila omrežje med duhovščino, ki je imela težave s istospolnostjo, oz. tisti, ki so imeli pedofilska nagnjenja, so postali njeni redni sodelavci.

Uboj, prešuštvo in zatajitev Kristusa so dejanja, ki so jih škofje prvih 3. stoletij krščanstva med kristjani drastično obsojali in preganjali. Katoliška cerkev 21. stoletja se podira zaradi pedofilskih in homoseksualnih škandalov duhovnikov, njen ugled je trenutno na dnu. »Frančišek, popravi mojo Cerkev, ki se podira!« Marija, Pomočnica kristjanov, je pobudnik najnovejšega očiščenja Cerkve. Njej pripada glavna vloga, na koncu bo zmagala kot skrbna čistilka. Za trenutek se zdi, da kakšnemu slovenskemu škofu to čiščenje ne ustreza.

Toda svetopisemsko navdihnjeni mozirski župnik Sandi je na portalu Domovina.si vrhovnim pastirjem Cerkve odprl oči z besedami: »Tiste, ki želijo Jezusovo Cerkev čisto in sveto, zmerjamo z izdajalci in uničevalci Cerkve. Ščitimo pa zločince, ki so kot Juda izdali Jezusa in so volkovi v ovčji preobleki … Zgražam se nad vsakim v Cerkvi, ki poskuša to prikriti, olepšati, zločince obvarovati in se še naprej upa sam sebe imenovati 'pastir'. To so volkovi, ne pastirji. Trop, ki lovi. Ta trop je, kot kaže, v Cerkvi na Slovenskem kar velik in dobro organiziran.«

Med 6. in 9. februarjem 2019 je v Rimu papež Frančišek organiziral mednarodno konferenco o spolnih zlorabah v Katoliški cerkvi, na katero so bili povabljeni predsedniki škofovskih konferenc iz vsega sveta. Vzporedno s tem dogodkom, le dva dni prej, 4. 2. 2019, se je na Slovenskem pojavila nenavadna civilna iniciativa DOVOLJ.JE. Nekdo mi je rekel, da je za civilno iniciativo celo sam papež Frančišek. In čas je pokazal, da kdor se boji civilne iniciative DOVOLJ.JE, se jo očitno boji z razlogom.

13. maja 1917 je Marija začela svoj pohod v Fatimi. Trinajstega maja 1944 je hudič v bosanskem Drvarju ustanovil Ozno, kasneje preimenovano v Udbo. Ta hudičeva organizacija je Slovenijo spremenila v eno veliko morišče Marijinih otrok. Kristjani, ki so umirali na 777 komunističnih moriščih po vsej Sloveniji, so podoba Janeza Krstnika. Pripravili so pot Gospodu. Zato se je Marija svojim otrokom približala na praznik Janeza Krstnika v hercegovskem Medžugorju, ravno deset let pred rojstvom države Slovenije. Kasneje se je zgodila še Srebrenica, ki je le pet minut oddaljena od Rova sv. Barbare.

Duhovnik iz največje pedofilske afere na Slovenskem, Karel Jošt, ki je pred letom 2006 služboval v Artičah, je evidentiran kot redni sodelavec Udbe.

Zdenko Roter, glavni še živeči strokovnjak za preganjanje duhovnikov v obdobju komunizma, je skupaj z drugimi sodelavci hudičeve organizacije Udba precej dodelal metode za ustrahovanje duhovščine v Katoliški cerkvi. Do sežiga škofa Vovka je bila Cerkev na Slovenskem nezlomljiva. Nato je Udba počasi začela prodirati s svojimi kadri v Kristusovo nevesto.

Nekako do leta 1975 so bili Udbi poslušni večinoma le tisti duhovniki, ki so tako ali drugače obšli celibat s konkubinatom ali pa so imeli kakšno potomstvo. Po tem času pa je Udba vzpostavila omrežje med duhovščino, ki je imela težave s istospolnostjo, oz. tisti, ki so imeli pedofilska nagnjenja, so postali njeni redni sodelavci. Duhovnik iz največje pedofilske afere na Slovenskem, Karel Jošt, ki je pred letom 2006 služboval v Artičah, je evidentiran kot redni sodelavec Udbe.

Udba je pedofilsko nagnjene posvečene sodelavce v glavnem brcnila v zadnjico šele po osamosvojitvi, prej bi se lahko še primerjali s pedofilom Josipom Brozom - Titom, ki je spolno občevanje s trinajstletno Pelagijo Denisovno Belousovo imenoval kar dan mladosti, spominjanje katerega še vedno pritegne množico Slovencev v Kumrovec.

Prvi sodelavci so bili po uporabi zavrženi, gejevske posvečene posode pa je Udba znala celo kadrovati v vrhove Cerkve ali je to vsaj poskušala, dokler se ni nekega dne neki ljubljanski duhovnik vrnil iz ZDA v krsti, kar se je hitro pometlo pod preprogo in karavana je šla dalje. Po tistem postane Udba malo bolj previdna. Gejevski lobi, ki svoje peruti razteza skozi vse pore slovenske elitne družbe, ima trenutno težave le v Katoliški cerkvi. In težave ima očitno zaradi civilne iniciative Dovolj.je. In prav je, da jih ima.

Če bi mitre padale z neba, ne bi nobena nikoli padla na tla. In tisti, ki ga mitra ujame, si najmanj želi, da mora potem še »greznico« čistiti, ki je očitno v Cerkvi polna in je trenutni veter naklonjen, da se jo popolnoma očisti. Zato velja, prej ko jo očistiš, manj smrdi. V ta namen množično delim rožne vence in vabim ljudi k še bolj poglobljeni molitvi za papeža Frančiška, slovenske škofe, redovne predstojnike, da bi obsodili dejanje kakršnihkoli spolnih zlorab in verodostojnost Cerkve postavili na tisti nivo, ki ji pripada, brez preprog, pod katerimi bi se še naprej skrivalo nečedne stvari.

Dvanajst Marijinih zvezd je zažarelo na dan evropskih volitev. Svetniška kandidata Anton Vovk (roj. 19. maja 1900) in Lambert Ehrlich (umorjen 26. maja 1942) ter blaženi Lojze Grozde (roj. 27. maja v Zgornjih Vodalah) bodo Marijin mesec maj pripeljali v Kočevski rog, v Rupnikovo kapelo, kjer bo v petek, 31. maja 2019, od 20. ure naprej potekalo peto molitveno celonočno bedenje pred Najsvetejšim. Posebej vabljeni duhovniki, vsaj za eno uro, v slovenski vrt Getsemani, kjer bomo čuli z Jezusom. »Sédel bo kakor topilec in čistilec srebra in očistil bo Levijeve sinove. Kakor srebro in zlato jih bo prečistil in darovali bodo Gospodu daritev v pravičnosti.« (Mal 3,3)

Čas je pokazal, da kdor se boji civilne iniciative Dovolj.je, se jo očitno boji z razlogom.