nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

Svet

Nemški policist ustrelil napadalca z nožem; moški naj bi imel psihične težave

Deli na:
Nemški policist ustrelil napadalca z nožem; moški naj bi imel psihične težave

Foto: Getty Images

Nemška policija preiskuje smrt moškega, oboroženega z nožem, ki ga je v nedeljo zvečer v mestu Gelsenkirchen s strelnim orožjem ubil policist. Policija je danes potrdila, da incident ni imel terorističnega ozadja in da je imel napadalec verjetno psihične težave.

Osumljenec, ki naj bi bil star 37 let, je v nedeljo zvečer s palico udaril v patruljni avto, parkiran pred policijsko postajo. Po navedbah preiskovalcev naj bi nato vihtel nož in grozil dvema policistoma. Ker se kljub večkratnemu opozorilu ni ustavil, je 23-letni policist streljal nanj štirikrat in ga ubil, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Policija v Gelsenkirchenu in Münstru ter tožilstvo Essna so v sporočilu za javnost danes sporočili, da preiskava na domu osumljenca ni potrdila prvih domnev o terorističnem motivu. "Preiskovalci imajo dokaze, da je ta prebivalec Gelsenkirchna trpel zaradi psihične bolezni," so dodali. Preiskava, s katero želijo ugotoviti okoliščine in motive napada, se nadaljuje, so dodali, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Med drugim preiskujejo, ali je napadel policista in ali je res vzklikal Alah je velik v arabščini. Moški turškega rodu je bil sicer policiji že znan zaradi več nasilnih dejanj, tudi upiranja policistom, navaja dpa.

loading...
Loading...