nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

Svet

Srhljivo: Sirski upornik ugrizne v srce mrtvega Asadovega vojaka

Deli na:
Srhljivo: Sirski upornik ugrizne v srce mrtvega Asadovega vojaka

V javnosti se je pojavil videoposnetek, ki prikazuje sirskega upornika, kako ugrizne v srce mrtvega vojaka. Videoposnetek je že naletel na ostre obsodbe. Narodni svet sirske opozicije je ob tem tudi napovedal, da bodo uporniku sodili, če se bo izkazalo, da gre za resnično dejanje.

Videoposnetek sta ostro obsodila tako organizacija za človekove pravice Human Rights Watch s sedežem v ZDA in Narodni svet sirske opozicije. Slednji je v odzivu še dejal, da so tovrstna dejanja tako v nasprotju z etiko sirskega naroda kot z vrednotami in načeli svobodne sirske vojske.

Po navedbah Human Rights Watcha naj bi bil na posnetku dobro znan sirski upornik Abu Sakar iz mesta Homs. Njegovo dejanje so označili za zločin. Avtentičnosti videoposnetka sicer še niso potrdili, poroča britanska medijska mreža BBC.

Na videoposnetku sirski upornik stoji nad truplom uniformiranega vojaka in izreče stavka: "Pri Bogu prisegamo, pojedli bomo vaša srca in jetra, vas, vojakov psa Bašarja. Mi smo junaki Babe Amra." Moški nato v eni roki drži bodalo, v drugi pa srce in ga ponese k ustom. Videoposnetek se nato nenadoma konča, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Vstaja proti režimu sirskega predsednika Bašarja al Asada se je začela marca 2011, od takrat pa je v državi po navedbah sirske opozicije življenje izgubilo že več kot 80.000 ljudi.

loading...
Loading...