horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 19. januarja

Giorgos Parasiris; Savina Atai Dobra karma

Konec je! Savina po sedmih letih zapustila ...

Khagendra Thapa Magar Svet24.si

FOTO: Poslovil se je najmanjši človek na svetu

karl-erjavec Svet24.si

Karl Erjavec se ne umika le iz politike, ampak ...

opravičevanje Dobra karma

12 astro znakov - 24 različic opravičevanja

barbara-mucić Njena.si

To je prava ljubezen atraktivne Barbare

Archie, princ Harry Njena.si

Harry ločen od sina

Svet

Prostitutke so stale službe že šest ameriških tajnih agentov

Deli na:

Po izbruhu afere z najemom kolumbijskih prostitutk, v katero so vpleteni pripadniki ameriške tajne službe in vojske, so službo zapustili še trije agenti ameriške tajne službe, so v petek po poročanju nemške tiskovne agencije dpa sporočili iz te službe. Skupno je tako brez službe ostalo šest tajnih agentov, vpletenih v afero.

Najnovejši izsledki preiskave afere, ki je izbruhnila pred enim tednom, kažejo, da je v škandal vpletenih dvanajst tajnih agentov in najmanj deset pripadnikov ameriške vojske.

Gre za agente, ki so bili zadolženi za varovanje ameriškega predsednika Baracka Obame na vrhu Organizacije ameriških držav v Kolumbiji prejšnji konec tedna. Medtem ko je bil Obama še v Washingtonu, naj bi v hotelu v kolumbijski Cartageni popivali in se zabavali s prostitutkami.

Obama se je v petek v Beli hiši sestal z vodjo ameriške tajne službe Markom Sullivanom, kar je njun prvi sestanek po izbruhu afere. Po uradnih navedbah, ki jih povzema francoska tiskovna agencija AFP, je Sullivan ameriškega predsednika seznanil z najnovejšimi izsledki preiskave.

loading...
Loading...