feki production Svet24.si

Po dolgi in zahrbtni bolezni se je poslovil ...

irena vrčkovnik Dobra karma

Irena Vrčkovnik: selitev in novo življenje?

Screenshot from 2020-01-23 14-02-12 Svet24.si

FOTO: Žalosten konec prekmurskega psa: sredi ...

kornavirus, testiranje, pacient Svet24.si

Sum na koronavirus pri naših sosedih

horoskop Dobra karma

Prvi letošnj Mlaj vsakemu nebesnemu znaku že ...

luka mama Njena.si

Takšna je mama Luke Dončića brez ličil

ura_predin_foto_Simen Njena.si

Zoran Predin sporočil žalostno novico

Svet

Po spletu zakrožile fotografije golega princa Harryja

Deli na:
Po spletu zakrožile fotografije golega princa Harryja

Foto: Reuters

Princ Harry je poskrbel za novo razburjenje v britanski kraljevi družini. Po svetovnem spletu so namreč zakrožile fotografije golega princa, ki so nastale med njegovimi počitnicami v Las Vegasu. Kraljeva družina je pristnost fotografij že potrdila, česar sicer ne stori prav pogosto, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Na eni izmed sicer nekoliko nejasnih fotografij, ki jih je objavila ameriška tabloidna spletna stran www.tmz.com, je mogoče videti golega Harryja, ki ima na sebi le uro in verižico z obeskom, medtem ko se z rokami drži za genitalije. Za njim pa stoji še ena oseba.

Na drugi fotografiji pa Harry objema še eno osebo, ki je prav tako gola, vendar s fotografij ni razvidno ali gre za žensko ali moškega.

Iz Clarence House, rezidence prinčevega očeta Charlesa, so potrdili le, da so fotografije pristne, zadeve pa niso želeli komentirati, poroča AFP.

Mlajši sin britanskega prestolonaslednika Charlesa in pokojne princese Diane se v dneh mudi na počitnicah v ZDA, kjer se je med drugim zabaval v igralniškem mestu Las Vegas, o čemer priča vrsta fotografij in video posnetkov.

loading...
Loading...