miha krusic 1 Dobra karma

Miha Krušič iskreno: 'Če bi lahko, bi bil samo ...

1_vili resnik Svet24.si

Vili Resnik pravi, da se zdaj lahko končno ...

NOV20200709_GIL7277 Reporter.si

Najbolj eklatanten primer sprevrženega ...

Erjavec Svet24.si

FOTO: Ni bilo hladno le pivo, ki ga je užival ...

Mike pompeo Necenzurirano

Ameriški postroj slovenskih energetskih ...

kadunc Odkrito.si

Direktor RTV SLO: Nujno potrebujemo nadomestno ...

moaj-slovenija Njena.si

Okradli Alenko Košir

Svet

Britanski tabloid vendarle objavil gole fotografije princa Harryja

Deli na:
Britanski tabloid vendarle objavil gole fotografije princa Harryja

Foto: Reuters

Britanski tabloid The Sun je v današnji izdaji objavil fotografije golega princa Harryja, ki so nastale med nedavno zabavo v Las Vegasu, in sicer kljub pozivu kraljeve družine tisku na Otoku, naj tega zaradi pravice do zasebnosti ne storijo. Po navedbah uredništva so o tem dolgo razmišljali, vendar je na koncu prevladala svoboda medijev.

Britanski časopisi so doslej spoštovali poziv, naj ne objavijo fotografij tretjega v vrsti za britanski prestol, medtem ko se je zabaval s prijatelji v Las Vegasu in s tem poskrbel za nov škandal, vendar pa so v tabloidu po drugi strani presodili, da imajo bralci pravico, da si jih ogledajo, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Gre za smešno situacijo, saj je fotografije že videlo na spletu na milijone ljudi po vsem svetu, ne morejo pa si jih ogledati bralci enega najbolj priljubljenih časopisov, ki ga vsak dan prebere osem milijonov ljudi," je dejal direktor in urednik David Dinsmore.

Po pisanju časopisa Daily Mail naj bi sicer odvetniki Harryjevega očeta, princa Charlesa, zagrozili z ukrepanjem proti britanskim časopisom, ki bi objavili fotografije.

Loading...