favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Na gejevski orgiji v Bruslju zasačen tudi estonski diplomat; Madžar Szajer je zapustil Orbanov Fidesz

Deli na:
Na gejevski orgiji v Bruslju zasačen tudi estonski diplomat; Madžar Szajer je zapustil Orbanov Fidesz

Jozsef Szajer - Foto: Profimedia

Nezakonite petkove zasebne zabave v središču Bruslja se je udeležil tudi estonski diplomat, je včeraj sporočilo estonsko zunanje ministrstvo. Zabavo, ki so jo belgijski mediji označili za orgijo, je policija prekinila zaradi kršenja protikoronskih ukrepov. Na zabavi je bil sicer tudi evropski poslanec madžarskega Fidesza.

Estonsko zunanje ministrstvo je za tamkajšnje medije potrdilo, da je bil estonski diplomat po lastnih navedbah v petek zvečer na zabavi v Bruslju in da ga je zaradi kršenja protikoronskih ukrepov bruseljska policija pridržala, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Četudi se je diplomat zabave udeležil zasebno, je "obžalovanja vredno", da se oseba ni držala omejitev, ki veljajo v Belgiji, je povedala tiskovna predstavnica ministrstva Aari Lemmik. Drugih podrobnosti o primeru ni podala.

Belgijska policija je v petek zvečer v središču Bruslja zaradi kršenja ukrepov za zajezitev novega koronavirusa prekinila zabavo. Po podatkih tožilstva so v enem od stanovanj policisti ujeli okoli 20 moških, ki so jih zaradi kršenja pravil oglobili z 250 evri. Dva sta dejala, da sta diplomata.

Eden od njiju je bil evroposlanec iz vrst madžarske vladajoče stranke Fidesz Jozsef Szajer, ki je v torek sporočil, da se je udeležil zabave. Odstop z mesta evropskega poslanca je napovedal že v nedeljo. Medtem je zapustil tudi že Fidesz.

Vodja Fidesza in madžarski premier Viktor Orban je včeraj njegova dejanja označil za "nesprejemljiva". Poudaril je, da to ni v skladu z "vrednotami naše politične družine", so sporočili v Budimpešti.