stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

»Islam je zločinska ideologija, zahod ga mora zdrobiti, če želi preživeti«

Deli na:
»Islam je zločinska ideologija, zahod ga mora zdrobiti, če želi preživeti«

Foto: iStock

Islam je zločinska ideologija, ki si zasluži, da jo uvrstimo v isto kategorijo kot nacizem, fašizem in komunizem - Je v nasprotju z načeli evropskega prava, zato jo je treba, kot njene predhodnike, premagati - Zahod mora zdrobiti islam, če hoče preživeti.

To je v češkem parlamentu, kjer so pripravili srečanje z naslovom »Naj se bojimo islama?«, tudi pred tujimi diplomati dejala pravnica, aktivistka in političarka Klára Samková, kar je tako razjezilo turškega veleposlanika Ahmeta Necatija Bigalıja, da je z nekaj muslimanskimi gosti začasno zapustil srečanje, poročajo češki portali. Čehi pač zadeve poimenujejo s pravimi besedami, zato je tudi Samková brez ovinkarjenja povedala, da skuša islam v Evropi zgraditi nek poseben in vzporedni pravni sistem.

Češka pravnica je opozorila, da težava z islamom ni toliko vera sama, ampak totalitarni sistem upravljanja. V islamu je namreč nesprejemljivo, da bi bila veroizpoved zasebna stvar, vera je del pravnega sistema, vsak dvom v to je prepovedan. »Islam ne deli ideje razsvetljenstva in socialnega napredka, islam ni usmerjen v prihodnost. V skladu z islamom so najboljši časi že minili, so bili v času preroka Mohameda.

Tudi najboljše stvari so bile že narejene, enako je s knjigami, saj so bile bnajbo0ljše že napisane, in to je Koran,« je razlagala Samková in dodala, da so zato muslimani dlje in ne bližje Alahu. To jim povzroča sovražne travme, da imajo paranoične in psihopatske vizije. To tudi pojasnjuje, zakaj muslimani nikakor ne napredujejo na področjih človekovih pravic in znanstvenega napredka.

»Na žalost muslimani ne želijo biti nesrečni sami. Želijo, da nesrečo z njimi deli cel svet. Zato islam ne upošteva razvoja in napredka človeštva. V svojem obupu poskuša preostanek človeštva potegniti za seboj, saj je, s stališča islama, preostali svet nečist in neuporaben,« je dejala Klára Samková. Opozorila je še, da muslimani zlorabljajo pravni sistem zahodne civilizacije in zahtevajo zaščito v skladu s krščansko tradicijo. »A za našim hrbtom se smeji nam in našemu sistemu vrednot,« je zaključila Samková.