renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

turisti Svet24.si

Hrvati iščejo odgovore: »Zakaj imamo letos tako...

Lorella flego Svet24.si

FOTO: Vroče znane Slovenke: seksi 40-letnice

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

Svet

Diktator je svetu pokazal uradnika, ki naj bi ga zaradi Trumpa poslal v delovno taborišče

Deli na:
Diktator je svetu pokazal uradnika, ki naj bi ga zaradi Trumpa poslal v delovno taborišče

Foto: Profimedia - Visokega severnokorejskega uradnika (levo) naj bi po propadu pogovorov med severnokorejskim voditeljem Kim Jong-unom in predsednikom ZDA Donaldom Trumpom, poslali v delovno taborišče.

Visoki severnokorejski uradnik, ki naj bi ga po propadu pogovorov med severnokorejskim voditeljem Kim Jong-unom in predsednikom ZDA Donaldom Trumpom, poslali v delovno taborišče, se je pojavil na javni prireditvi skupaj s Kim Jognom-unom, poročanje severnokorejskih medijev povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Južnokorejski dnevnik Chosun Ilbo je v petek prvotno poročal, da so Kim Yong-chola, severnokorejskega kolega ameriškega državnega sekretarja Mikea Pompea, poslali v delovno taborišču po propadu pogovorov med Kimom in Trumpom februarja letos v vietnamski prestolni Hanoj.

A severnokorejskega tiskovna agencije KCNA danes poroča, da se je Kim Yong-chol v nedeljo zvečer skupaj z vodilnimi predstavniki Severne Koreje, vključno s Kimom, njegovo soprogo Ri Sol-ju in visokimi predstavniki vladajoče stranke in vojske, pojavil na prireditvi amaterske umetniške skupine soprog vojaških časnikov. Časnik Rodong Sinmun je tudi objavil njegovo fotografijo, na kateri sedi pet sedežev stran od Kima in si z obema rokama pokriva obraz.

Na prireditvi pa ni bilo Kim Hyok-Chola, posebnega odposlanca Severne Koreje za ZDA, ki naj bi ga zaradi propadlih pogovorov med Kimom in Trumpom po navedbah južnokorejskih medijev kazensko ustrelili. Južnokorejske medijske navedbe o čistkah in kazenskih usmrtitvah v Severni Koreji so se v preteklosti sicer nekajkrat izkazale za netočne, še poroča AFP.

Loading...