porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

strelec Dobra karma

Na nebu 22.11. ob 14.59 zavlada Strelec - brutalno...

nazare, valovi Svet24.si

VIDEO: Tako se spuščajo po orjaških valovih

porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

tanja balabanić Dobra karma

Tanja iz Kmetije: »Samo da bi me oče kdaj objel ...

indira Njena.si

Indira Ekić ni več blondinka

tom zupan Njena.si

Tako privlačen je postal Tom iz Kmetije

Svet

Diktator je svetu pokazal uradnika, ki naj bi ga zaradi Trumpa poslal v delovno taborišče

Deli na:
Diktator je svetu pokazal uradnika, ki naj bi ga zaradi Trumpa poslal v delovno taborišče

Visokega severnokorejskega uradnika (levo) naj bi po propadu pogovorov med severnokorejskim voditeljem Kim Jong-unom in predsednikom ZDA Donaldom Trumpom, poslali v delovno taborišče. - Foto: Profimedia

Visoki severnokorejski uradnik, ki naj bi ga po propadu pogovorov med severnokorejskim voditeljem Kim Jong-unom in predsednikom ZDA Donaldom Trumpom, poslali v delovno taborišče, se je pojavil na javni prireditvi skupaj s Kim Jognom-unom, poročanje severnokorejskih medijev povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Južnokorejski dnevnik Chosun Ilbo je v petek prvotno poročal, da so Kim Yong-chola, severnokorejskega kolega ameriškega državnega sekretarja Mikea Pompea, poslali v delovno taborišču po propadu pogovorov med Kimom in Trumpom februarja letos v vietnamski prestolni Hanoj.

A severnokorejskega tiskovna agencije KCNA danes poroča, da se je Kim Yong-chol v nedeljo zvečer skupaj z vodilnimi predstavniki Severne Koreje, vključno s Kimom, njegovo soprogo Ri Sol-ju in visokimi predstavniki vladajoče stranke in vojske, pojavil na prireditvi amaterske umetniške skupine soprog vojaških časnikov. Časnik Rodong Sinmun je tudi objavil njegovo fotografijo, na kateri sedi pet sedežev stran od Kima in si z obema rokama pokriva obraz.

Na prireditvi pa ni bilo Kim Hyok-Chola, posebnega odposlanca Severne Koreje za ZDA, ki naj bi ga zaradi propadlih pogovorov med Kimom in Trumpom po navedbah južnokorejskih medijev kazensko ustrelili. Južnokorejske medijske navedbe o čistkah in kazenskih usmrtitvah v Severni Koreji so se v preteklosti sicer nekajkrat izkazale za netočne, še poroča AFP.

loading...
Loading...