nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

Svet

Demonstranti opljuvali in oklofutali češkega finančnega ministra

Deli na:

Med protesti proti varčevalnim ukrepov češke vlade pred ministrstvom za finance v Pragi je množica nezadovoljnežev napadla češkega ministra za finance Miroslava Kalouseka. Protestniki so ministra, ko se je želel z njimi pogovoriti, pričakali z žaljivkami, ga opljuvali in udarili v glavo, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Protestniki so pred ministrstvom tudi zbirali podpise pod zahtevo po Kalousekovem odstopu. Minister, ki je ravnanje protestnikov ostro obsodil, se je moral v ministrstvo vrniti v spremstvu policije.

Proteste so pripravili sindikati in gibanje Zaustavite vlado, ki ministru očitajo "nesocialno povišanje davkov" in "nepremišljeno krčenje izdatkov". Predsednik češkega sindikata ČMKOS Jaroslav Zavadil je ravnanje protestnikov danes pospremil z besedami, da minister ne more pričakovati, da mu bodo ljudje ploskali.

Finančni minister je sicer v javnosti znan po svoji nagli jezi. Tako je lani krepko zaušnico dal mladeniču, ki mu je na ulici napovedal nepokorščino. Svoje ravnanje je upravičil s tem, da je "nesramnemu smrkavcu" dal lekcijo. Zaradi omenjenega dogodka je moral minister plačati 40 evrov kazni.

loading...
Loading...