severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

maribor Ekipa24.si

Se lahko zgodi senzacija, Maribor pa dobi v ...

masterchef 3 obrez Njena.si

Slovo od skrivalnic: zmagovalec MasterChefa ...

825117_f103tenis_koper03t Ekipa24.si

Joj, kaj se je zgodilo Oblakovi izbranki: Olga ...

Svet

Decembra bo izšel nov album Amy Winehouse

Deli na:
Decembra bo izšel nov album Amy Winehouse

Foto: Reuters

Decembra bo izšel nov album preminule britanske pevke Amy Winehouse, je po poročanju ameriške tiskovne agencije AP napovedala založba Island Records. Plošča z naslovom "Lioness: Hidden Treasures" (Levinja: Skriti zakladi) bo vsebovala še ne izdane posnetke, alternativne različice njenih uspešnic in popolnoma nove pesmi, skupaj 12 skladb.

Posnetke sta po smrti pevke, ki je umrla 23. julija na svojem domu v Londonu, preposlušala njena dolgoletna glasbena sodelavca Mark Ronson in Salaam Remi. Kot so zatrdili v založbi, sta se strinjala, da gre za "zbirko pesmi, ki si zasluži, da se jo sliši".

Tretji album Winehousove po ploščah "Frank" in "Back to Black" bo izšel 5. decembra, na njem pa bo tudi poslednji pevkin studijski posnetek - duet "Body & Soul" s Tonyjem Bennettom. Ronson in Remi sta posnetke izbrala v sodelovanju s pevkino družino, njenim managementom in založbo.

Po en funt (1,15 evra) od vsakega prodanega albuma v Veliki Britaniji bodo namenili fundaciji, ki so jo v spomin na Winehousovo ustanovili za pomoč otrokom in mladim, ki se borijo z odvisnostjo od drog in alkohola.