dež sneg vreme Svet24.si

Pihal bo močan veter, držali boste dežnike, ...

zdravnica, lutka Svet24.si

Za študente in mlade zdravnike plače nizko na ...

38-SDS Necenzurirano

Vodič po korupcijskih in drugih aferah SDS

vila zlatorog stavba-LZS-lovska zveza Reporter.si

To je milijone evrov vredna vila, v katero lahko ...

anton žlogar, nš mura Ekipa24.si

Mura za novega trenerja potrdila Žlogarja, ...

Mila Peršin Njena.si

Skrito v raju: Igralka popolno nasprotje ...

Antonio Marin Ekipa24.si

Velik šok za Olimpijo: najbolj vroči nogometaš ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Decembra bo izšel nov album Amy Winehouse

Deli na:
Decembra bo izšel nov album Amy Winehouse

Foto: Reuters

Decembra bo izšel nov album preminule britanske pevke Amy Winehouse, je po poročanju ameriške tiskovne agencije AP napovedala založba Island Records. Plošča z naslovom "Lioness: Hidden Treasures" (Levinja: Skriti zakladi) bo vsebovala še ne izdane posnetke, alternativne različice njenih uspešnic in popolnoma nove pesmi, skupaj 12 skladb.

Posnetke sta po smrti pevke, ki je umrla 23. julija na svojem domu v Londonu, preposlušala njena dolgoletna glasbena sodelavca Mark Ronson in Salaam Remi. Kot so zatrdili v založbi, sta se strinjala, da gre za "zbirko pesmi, ki si zasluži, da se jo sliši".

Tretji album Winehousove po ploščah "Frank" in "Back to Black" bo izšel 5. decembra, na njem pa bo tudi poslednji pevkin studijski posnetek - duet "Body & Soul" s Tonyjem Bennettom. Ronson in Remi sta posnetke izbrala v sodelovanju s pevkino družino, njenim managementom in založbo.

Po en funt (1,15 evra) od vsakega prodanega albuma v Veliki Britaniji bodo namenili fundaciji, ki so jo v spomin na Winehousovo ustanovili za pomoč otrokom in mladim, ki se borijo z odvisnostjo od drog in alkohola.