profimedia-0890030370 Svet24.si

Na Luni odkrili jamo, primerno za izgradnjo stalne...

alaya, portorož, požar Svet24.si

Foto: Žalostni prizori iz Portoroža, a lastnik ...

1695038455-dsc08594-1695038390241 Necenzurirano

Kaj vse po poplavah preiskuje policija: posle z ...

Andrej Voncina-fb Reporter.si

Bomba za vernike: razrešen in suspendiran ...

bedak Ekipa24.si

Oprostite izrazu, ampak kakšen bedak! Nek ...

Severina Njena.si

Resnica o Severinini majici, ki je razdvojila ...

milicJPG Ekipa24.si

Linčajte Sekulića, linčajte mene, a vsak rabi ...

Svet

Decembra bo izšel nov album Amy Winehouse

Deli na:
Decembra bo izšel nov album Amy Winehouse

Foto: Reuters

Decembra bo izšel nov album preminule britanske pevke Amy Winehouse, je po poročanju ameriške tiskovne agencije AP napovedala založba Island Records. Plošča z naslovom "Lioness: Hidden Treasures" (Levinja: Skriti zakladi) bo vsebovala še ne izdane posnetke, alternativne različice njenih uspešnic in popolnoma nove pesmi, skupaj 12 skladb.

Posnetke sta po smrti pevke, ki je umrla 23. julija na svojem domu v Londonu, preposlušala njena dolgoletna glasbena sodelavca Mark Ronson in Salaam Remi. Kot so zatrdili v založbi, sta se strinjala, da gre za "zbirko pesmi, ki si zasluži, da se jo sliši".

Tretji album Winehousove po ploščah "Frank" in "Back to Black" bo izšel 5. decembra, na njem pa bo tudi poslednji pevkin studijski posnetek - duet "Body & Soul" s Tonyjem Bennettom. Ronson in Remi sta posnetke izbrala v sodelovanju s pevkino družino, njenim managementom in založbo.

Po en funt (1,15 evra) od vsakega prodanega albuma v Veliki Britaniji bodo namenili fundaciji, ki so jo v spomin na Winehousovo ustanovili za pomoč otrokom in mladim, ki se borijo z odvisnostjo od drog in alkohola.