Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Vojna zakoncev Jelinčič: Zmago na kamion naložil več kot 40 škatel s čevlji nekdanje soproge Monike (FOTO)

Deli na:
Vojna zakoncev Jelinčič: Zmago na kamion naložil več kot 40 škatel s čevlji nekdanje soproge Monike (FOTO)

Foto: Gašper Petovar

Nekaj po osmi uri zjutraj se je končala ena izmed najbolj razvpitih selitev v Sloveniji v zadnjih letih. V hiši Zmaga Jelinčiča, prvaka SNS, ostaja zgolj še nekaj stvari (nekdanje) soproge Monike Zupanc Jelinčič. Tiste, zaklenjene v sefu čakajo, da pride, vtipka kombinacijo, ki Jelinčiču ni znana, in pobere kar je še njenega. Ostalo jo čaka na drugi lokaciji.

Monika Jelinčič bi morala po svoje stvari priti že sinoči, a se zaradi nepojasnjenih razlogov ni prikazala na njenem zdaj že lahko rečemo nekdanjem domu, v katerem sta z Zmagom Jelinčičem vzgajala dve hčerki. Do njenega odhoda k novem partnerju. Datuma, kdaj lahko pride po svoje stvari, ni postavil Zmago Jelinčič, kot bi nemara kdo mislil, ampak ga je določilo sodišče in Monika se je z njim strinjala. A 9. decembra 2019 ob 15. uri se pred hišo Zmaga Jelinčiča ni prikazala. Njenega soproga ni bilo doma, a vrata so bila odklenjena in odprta, da bi lahko pobrala, kar je njenega. Jelinčič se je sicer zavaroval pred tem, da ne bi šlo iz hiše še kaj takega kar ne bi smelo, z varnostno službo, ki bi nadzorovala selitev. Varnostniki so čakali dobro uro, nato pa odšli. Monike ni bilo.

Foto: Gašper Petovar

Jelinčič je zato danes zjutraj ponovno najel varnostnike in selitveni servis. Na tovornjak so naložili več kot 40 škatel s čevlji, škatle z oblačili, smučarsko opremo in še kaj. Vse je bilo sproti dokumentirano, da ne bi bilo kakih očitkov, da je Jelinčič kaj obdržal zase.

Ko so bile stvari naložene na kamion so jih preselili v skladišče, iz katerega jih bo nekdanja gospa Jelinčič lahko odpeljala kadarkoli jih bo želela. Do takrat zanje skrbi varnostna služba. Zmago Jelinčič je ob selitvi poudaril, da bo imel zdaj vsaj kar se tega tiče mir, saj se mora Monika vrniti zgolj še po nekaj stvari iz sefa. Pri čemer je še dodal, da bo stroške skladišča morala plačati nekdanja soproga. Vse je bilo namreč dogovorjeno z njenim odvetnikom. Jelinčiča smo vprašali, ali je na tovornjaku toliko stvari, kot jih je ona prinesla k njemu, ko se je iz rodnega Mestinja preselila v Ljubljano? Jelinčič pa se je zgolj nasmehnil. Brez odgovora, a zelo zgovorno.

Foto: Gašper Petovar