Revija Reporter
Slovenija

Viktor Knavs ne potrebuje telesnega stražarja - brani ga popadljiva Nataša Pirc Musar!

Biserka Karneža

27. okt. 2018 6:00 Osveženo: 7:54 / 27. 10. 2018

Deli na:

Obnašanje Nataše Pirc Musar, odvetnice Viktorja Knavsa, je na meji dobrega okusa. Samo zato, ker je novinarka želela dobiti izjavo Viktorja Knavsa, konec koncev gre vendar za očeta prve dame, ki se je nenadoma pojavil v Sloveniji, je Musarjeva z roko lopnila po mikrofonu novinarke POP TV in jo celo nekoliko odrinila.

Viktor Knavs se mudi v Sloveniji zaradi zasebne tožbe proti Bojanu Požarju, ker je ta na svojem spletnem portalu Požareport pred dvema letoma zapisal, da  dokumenti kažejo o obsodbi Knavsa na zaporno kazen zaradi utaje davkov in nedovoljene trgovine.

Sodni proces se je včeraj dopoldan v prisotnosti obeh, Viktorja Knavsa in Bojana Požarja, nadaljeval na okrožnem sodišču, novinarji in fotografi pa so lahko na Miklošičevi ulici opazili Knavsa, kako v spremstvu odvetnice Nataše Pirc Musar hiti proti sodišču.

Kakšni so razlogi tožbe in kaj sploh terja, Viktor Knavs ni želel pojasnjevati, dvignil je le roko, se je pa zato toliko bolj  agresivno odzvala odvetnica Nataša Pirc Musar. Z desno roko je lopnila po mikrofonu novinarke in celo nekoliko odrinila njeno roko. Precej agresivno obnašanje odvetnice do novinarke (za povrh je bila Pirc Musarjeva sama nekoč novinarka) je obenem odgovor vsem tistim, ki se sprašujejo, zakaj se Knavs sprehaja naokoli brez telesnega stražarja. Saj ga vendar ne potrebuje, če ima ob sebi Natašo Pirc Musar!