Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Če bi se kriminalisti vsaj malo potrudili, bi v prvem letu po Sarini smrti odkrili izjemno veliko obremenilnih dokazov zoper Abramova

Deli na:
Če bi se kriminalisti vsaj malo potrudili, bi v prvem letu po Sarini smrti odkrili izjemno veliko obremenilnih dokazov zoper Abramova

Biserka Karneža, novinarka

Če bi se kriminalisti vsaj malo potrudili, bi v prvem letu po Sarini smrti odkrili izjemno veliko obremenilnih dokazov zoper Abramova. Za začetek bi lahko na zavarovalnici poizvedovali o sklenjenem življenjskem zavarovanju za ubito Saro in izvedeli, kdo vztrajno kliče in poizveduje, kdaj bo polica izplačana.

Prav tako bi dobili informacijo, čemu si v letu njene smrti sposoja velike vsote denarja, ki jih ne more vrniti, s čim si služi denar, konec koncev bi preverili, ali ima nekdo, ki se izdaja za njihovega poklicnega kolega kriminalista, res ustrezno izobrazbo ali je dejansko končal le osnovno šolo.

Prav žalostno in neverjetno je, da se je po štirih letih morala zgoditi še ena zavarovalniška goljufija z odrezano roko, da so kriminalisti končno spoznali, da Abramov nekdanjega dekleta ni ubil iz malomarnosti, temveč zahrbtno in iz koristoljubja.

KOMENTAR V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24