joga2 Dobra karma

S partnersko jogo do boljšega seksa in ...

donald-trump, melania-trump Svet24.si

VIDEO: Ob Donaldu mračna Melania. Ob tem, kar je ...

matej lahovnik-pl Reporter.si

Poglejte, koliko so davkoplačevalce stali ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

franko bajc Njena.si

Franko, kot ga še niste videli

Izjava dneva

Če bi se kriminalisti vsaj malo potrudili, bi v prvem letu po Sarini smrti odkrili izjemno veliko obremenilnih dokazov zoper Abramova

Deli na:
Če bi se kriminalisti vsaj malo potrudili, bi v prvem letu po Sarini smrti odkrili izjemno veliko obremenilnih dokazov zoper Abramova

Biserka Karneža, novinarka

Če bi se kriminalisti vsaj malo potrudili, bi v prvem letu po Sarini smrti odkrili izjemno veliko obremenilnih dokazov zoper Abramova. Za začetek bi lahko na zavarovalnici poizvedovali o sklenjenem življenjskem zavarovanju za ubito Saro in izvedeli, kdo vztrajno kliče in poizveduje, kdaj bo polica izplačana.

Prav tako bi dobili informacijo, čemu si v letu njene smrti sposoja velike vsote denarja, ki jih ne more vrniti, s čim si služi denar, konec koncev bi preverili, ali ima nekdo, ki se izdaja za njihovega poklicnega kolega kriminalista, res ustrezno izobrazbo ali je dejansko končal le osnovno šolo.

Prav žalostno in neverjetno je, da se je po štirih letih morala zgoditi še ena zavarovalniška goljufija z odrezano roko, da so kriminalisti končno spoznali, da Abramov nekdanjega dekleta ni ubil iz malomarnosti, temveč zahrbtno in iz koristoljubja.

KOMENTAR V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24

loading...
Loading...