madelaine petsch Odkrito.si

Madelaine Petsch: Mučili so jo napadi panike

11otrok1 Svet24.si

Kar enajst otrok hlača po njihovi hiši

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

poplave, vuzenica Svet24.si

FOTO in VIDEO: Sobotna neurja: zalite hiše, toča...

archie Svet24.si

Princ William vrača udarec bratu Harryu

filip-pesek_pl Njena.si

Sin Rosvite Pesek je zaročen

gasper kramar Njena.si

Izgubil 95 kilogramov in osvojil nov cilj!

Izjava dneva

Če bi se kriminalisti vsaj malo potrudili, bi v prvem letu po Sarini smrti odkrili izjemno veliko obremenilnih dokazov zoper Abramova

Deli na:
Če bi se kriminalisti vsaj malo potrudili, bi v prvem letu po Sarini smrti odkrili izjemno veliko obremenilnih dokazov zoper Abramova

Biserka Karneža, novinarka

Če bi se kriminalisti vsaj malo potrudili, bi v prvem letu po Sarini smrti odkrili izjemno veliko obremenilnih dokazov zoper Abramova. Za začetek bi lahko na zavarovalnici poizvedovali o sklenjenem življenjskem zavarovanju za ubito Saro in izvedeli, kdo vztrajno kliče in poizveduje, kdaj bo polica izplačana.

Prav tako bi dobili informacijo, čemu si v letu njene smrti sposoja velike vsote denarja, ki jih ne more vrniti, s čim si služi denar, konec koncev bi preverili, ali ima nekdo, ki se izdaja za njihovega poklicnega kolega kriminalista, res ustrezno izobrazbo ali je dejansko končal le osnovno šolo.

Prav žalostno in neverjetno je, da se je po štirih letih morala zgoditi še ena zavarovalniška goljufija z odrezano roko, da so kriminalisti končno spoznali, da Abramov nekdanjega dekleta ni ubil iz malomarnosti, temveč zahrbtno in iz koristoljubja.

KOMENTAR V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24

Loading...