fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

pernod ricard Svet24.si

Šefi jih silijo, da v službi pijejo liker

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

V hrvaški prestolnici je potekala maša za Tita Dobra karma

Je Tito umrl kot musliman?

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

Izjava dneva

Če bi se kriminalisti vsaj malo potrudili, bi v prvem letu po Sarini smrti odkrili izjemno veliko obremenilnih dokazov zoper Abramova

Deli na:
Če bi se kriminalisti vsaj malo potrudili, bi v prvem letu po Sarini smrti odkrili izjemno veliko obremenilnih dokazov zoper Abramova

Biserka Karneža, novinarka

Če bi se kriminalisti vsaj malo potrudili, bi v prvem letu po Sarini smrti odkrili izjemno veliko obremenilnih dokazov zoper Abramova. Za začetek bi lahko na zavarovalnici poizvedovali o sklenjenem življenjskem zavarovanju za ubito Saro in izvedeli, kdo vztrajno kliče in poizveduje, kdaj bo polica izplačana.

Prav tako bi dobili informacijo, čemu si v letu njene smrti sposoja velike vsote denarja, ki jih ne more vrniti, s čim si služi denar, konec koncev bi preverili, ali ima nekdo, ki se izdaja za njihovega poklicnega kolega kriminalista, res ustrezno izobrazbo ali je dejansko končal le osnovno šolo.

Prav žalostno in neverjetno je, da se je po štirih letih morala zgoditi še ena zavarovalniška goljufija z odrezano roko, da so kriminalisti končno spoznali, da Abramov nekdanjega dekleta ni ubil iz malomarnosti, temveč zahrbtno in iz koristoljubja.

KOMENTAR V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24

loading...
Loading...