Revija Reporter
Slovenija

Skrito življenje ljubljanske igralske elite

Biserka Karneža

30. jul. 2017 20:00 Osveženo: 10:03 / 09. 8. 2017

Deli na:

Gašper Tič

MGL

Nenadna smrt z ubojem dramskega igralca Gašperja Tiča je med igralci in medijskimi osebnostmi z radijskih postaj in televizij, kjer je bil Gašper Tič gost ali sodelavec, nezaželena tema.

V Ljubljani je vprašanje drog, o čemer je seznanjena kriminalistična policija, izjemno veliko. Droga je splošno razširjena, podatki o tem, kdo vse so uživalci, so osupljivi. Tudi v stanovanju pokojnega 44-letnega igralca Gašperja Tiča, kjer ga je ubil 20-letni Stefan Cakić, je bila najdena v preiskavi večja količina kokaina. Gre za drogo, ki jo je do poznih jutranjih menda mogoče dobiti tudi v nočnem Klubu 12 v Šentvidu, kamor zahajajo znani igralci in estradniki.

V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o tem, zakaj je Tičeva smrt med igralci in medijskimi osebnostmi, ki so ga poznale, nezaželena tema; o uročeni predstavi Pes, pizda in peder; kaj je o svoje poznanstvu s Tičem in okoliščinah igralčeve smrti povedal Sebastijan Cavazza; o druženju igralcev v nočnem klubu s turbo folk glasbo; o jeznem odzivu Bernarde Oman; o presenečenju igralskih kolegov, ko so izvedeli za Tičevo zasebno življenje; o prizadetosti Tanje Ribič; kako je Violeta Tomić zanikala prijateljstvo s pokojnim igralcem; o molku Nataše Tič Ralijan.