Femme fatale: Snežana Vukmirović Odkrito.si

Slovo lepe slovenske športnice

krogla Svet24.si

Vse velike skrivnosti lepih magičnih krogel

tek Svet24.si

Pod drobnogledom: izbrati tek ali hojo?

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

Tanja Žagar2_osebni arhiv Njena.si

Tanja Žagar: Toliko kot pečem od rojstva sinka, ...

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

Slovenija

Cakić, osumljen uboja igralca Tiča, je z Jankovićem in Brglezem marca odprl nove prostore Mladih zmajev

Deli na:
Cakić, osumljen uboja igralca Tiča, je z Jankovićem in Brglezem marca odprl nove prostore Mladih zmajev

Foto: Facebook/Mladizmaji

Cakić, osumljen uboja igralca Gašperja Tiča, je bil aktiven v Javnem zavodu Mladi zmaji, kjer ne dajejo izjav

Stefan Cakić je bil aktiven v Javnem zavodu Mladi zmaji v Zalogu, kjer so marca na Zaloški 220 odprli nove prostore četrtnega mladinskega centra Zalog in hkrati proslavili deseto obletnico centra, ki so ga poimenovali Čamac.

Slovesnega odprtja sta se udeležila tudi predsednik državnega zbora Milan Brglez in ljubljanski župan Zoran Janković, Cakić pa je bil med tistimi, ki so prerezali trak. Delo je takrat poročalo, da je Cakić pred otvoritvijo prostorov skupaj s sodelavcem uredil okolico.

»Ker vemo, da to delamo zase, nam ni težko. In to ne zaradi župana, on je prišel za pol ure, mi smo tukaj vsak dan. Če ne bomo spoštovali sebe, nas ne bo nihče,« je povedal za Delo Cakić.

Cakić je bil po naših informacijah tudi nadarjen vratar v mladinskih selekcijah. Bil je v Interblocku, nazadnje so ga opazili pri Radomljah, kjer je pred dvema letoma kot 18-letnik napredoval v člansko ekipo.

»Ne dajemo izjav,« je za Reporter dejala Vanja Krmelj iz centra Mladi zmaji. Tudi Marko Taljan iz Četrtnega mladinskega centra Zalog zadeve ni želel komentirati, saj gre za zasebno zadevo Cakića.

Poročali smo, da je Cakić (rojen decembra 1996) osumljen, da je do smrti zabodel 44-letnega igralca Gašperja Tiča. Po informacijah Dnevnika sta usodnega nedeljskega jutra še skupaj popivala v Box baru nasproti železniške postaje. Taksi ju je nato okrog šeste ure zjutraj pripeljal na Trubarjevo 24.

Glede na izjavo aretiranega naj bi ga Tič z nožem silil v spolni odnos, Cakić pa naj bi se branil. Na Tičevem truplu so sicer policisti odkrili več kot deset vbodnih ran, še piše Dnevnik.

Kot smo neuradno izvedeli, bo Cakić obtožen uboja, za katerega je zagrožena kazen od pet do 15 let zapora.