mož elektirka Dobra karma

Tarot napoved: poudarjeni strahovi in podvojeni ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

masaza ajdovscina-pl Reporter.si

Kako do prostitutke v Ljubljani: mi smo jih našli...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Slovenija

To je vrhunec ogabnosti: Janšev poslanec Zvone Černač se norčuje iz bolnikov z rakom, naj se obrnejo na Ljudmilo Novak

Deli na:
To je vrhunec ogabnosti: Janšev poslanec Zvone Černač se norčuje iz bolnikov z rakom, naj se obrnejo na Ljudmilo Novak

Janšev poslanec Zvone Černač se norčuje iz bolnikov z rakom, naj se obrnejo na Ljudmilo Novak - Foto: Bobo

»To je to. Ko zbolite in je diagnoza rak, obrnite se na @LjudmilaNovak. Ne preventiva, ne pravočasna diagnostika, posebni odbor v Evropskem parlamentu je tu, ki vam ponuja roko,« je tvitnil poslanec SDS Zvone Černač.

Tako se je odzval na tvit evropske poslanke NSI Ljudmile Novak: »V Evropi veliko ljudi zboli za rakom. Podpiram ustanovitev posebnega odbora za to področje v Evropskem parlamentu. Narediti moramo vse, da bi pridobljeno znanje s tega področja uporabimo za učinkovite ukrepe za zmanjšanje števila obolelih.«

Evropska poslanka Ljudmila Novak je Černaču že odgovorila: »Kakšna nerazgledanost! Ustanovitev posebnega odbora za raka v Evropskem parlamentu se bo zgodila na pobudo @EPPGroup (!), s čimer želimo ustvariti zakonodajne pogoje in povezati evropsko znanje za bolj učinkovit boj zoper to hudo bolezen.«

Pobudo za ustanovitev tega odbora, kjer je bila med predlagatelji tudi Novakova, je na tviterju podprl tudi eden vidnejših evropskih poslancev iz vrst EPP Peter Liese, ki se sklicuje tudi na podporo Manfreda Webra, nosilca liste EPP, ki ga je za predsednika Evropske komisije pred evropskimi volitvami podpirala tudi SDS in ga s helikopterjem prevažala po Sloveniji. Tako SDS napada pobudo svoje lastne evropske politične skupine EPP, ki, kot je znano, iz svojih vrst meče madžarskega premierja Viktorja Orbana. 

Pred meseci se je Žan Mahnič norčeval iz pisca teh vrstic, ker sem pred dvanajstimi leti zaradi političnih pritiskov na moje novinarsko delo nekaj mesecev moral jemati pomirjevalo helex. Zdaj se donedavni podpredsednik SDS in nekdanji minister v drugi Janševi vladi norčuje iz bolnikov z rakom.

Očitno Janševi poslanci kar tekmujejo v svoji ogabni nesramnosti in primitivnosti, da bi se tako prikupili svojemu gospodarju. Ali lahko gre ta poden od podna še nižje?

loading...
Loading...