Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

To bo še zanimivo: Janša nocoj na TV Slovenija, ki jo je obtožil laganja in njenim novinarjem žugal, da so predobro plačani

Deli na:
To bo še zanimivo: Janša nocoj na TV Slovenija, ki jo je obtožil laganja in njenim novinarjem žugal, da so predobro plačani

Foto: Arhiv

Nocoj ob 20.00 bo na programu TV SLO 1 pogovor s predsednikom vlade Janezom Janšo, sledil bo pogovor z opozicijo, sporočajo z nacionalne televizije. Pogovor z Janšo bo vodila Tanja Starič.

"RTV in javnost upravičeno pričakujejo, da bodo v naših programih dobili odgovore o ukrepih v boju s posledicami epidemije, pogledih in rešitvah, stanju v družbi in politiki doma in po svetu in tudi komentarje predsednika vlade na te izzive," napovedujejo pogovor s premierjem.

Predsednik vlade Janez Janša je bil nazadnje gost na TV Slovenija marca letos, ko še ni imel vlade, gostoval pa je v Odmevih. To je bilo tudi njegovo edino gostovanje v vlogi predsednika vlade doslej.

Po tem pogovoru je že kot premier TV Slovenija obtožil laganja: "Ne širite laži, TV Slovenija. Plačujemo vas za to, da v teh časih informirate, ne pa zavajate javnost. Očitno je vas preveč in ste predobro plačani," je napisal na Twitterju v odziv na pogovor s predsednico Sindikata Mladi plus Teo Jarc.

"Presodili smo, da obstaja programski interes  za daljši pogovor s premierjem, ki mu, skladno s poklicnimi merili, mora slediti pogovor z opozicijo. To možnost je dobil tudi predhodnik zdajšnjega predsednika Marjan Šarec, pa njegov predhodnik Miro Cerar in vsi drugi dosedanji predsedniki vlade," sporočajo s TV Slovenija.

Zaradi pogovora z Janšo in opozicijo nocoj na programu TV Slovenija ne bo oddaje Tarča, ki je običajno predvajana v tem terminu.