krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

marko stanković Njena.si

Talent Marko kaznovan zaradi nasilnega videa

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

To bo še zanimivo: Janša nocoj na TV Slovenija, ki jo je obtožil laganja in njenim novinarjem žugal, da so predobro plačani

Deli na:
To bo še zanimivo: Janša nocoj na TV Slovenija, ki jo je obtožil laganja in njenim novinarjem žugal, da so predobro plačani

Foto: Arhiv

Nocoj ob 20.00 bo na programu TV SLO 1 pogovor s predsednikom vlade Janezom Janšo, sledil bo pogovor z opozicijo, sporočajo z nacionalne televizije. Pogovor z Janšo bo vodila Tanja Starič.

"RTV in javnost upravičeno pričakujejo, da bodo v naših programih dobili odgovore o ukrepih v boju s posledicami epidemije, pogledih in rešitvah, stanju v družbi in politiki doma in po svetu in tudi komentarje predsednika vlade na te izzive," napovedujejo pogovor s premierjem.

Predsednik vlade Janez Janša je bil nazadnje gost na TV Slovenija marca letos, ko še ni imel vlade, gostoval pa je v Odmevih. To je bilo tudi njegovo edino gostovanje v vlogi predsednika vlade doslej.

Po tem pogovoru je že kot premier TV Slovenija obtožil laganja: "Ne širite laži, TV Slovenija. Plačujemo vas za to, da v teh časih informirate, ne pa zavajate javnost. Očitno je vas preveč in ste predobro plačani," je napisal na Twitterju v odziv na pogovor s predsednico Sindikata Mladi plus Teo Jarc.

"Presodili smo, da obstaja programski interes  za daljši pogovor s premierjem, ki mu, skladno s poklicnimi merili, mora slediti pogovor z opozicijo. To možnost je dobil tudi predhodnik zdajšnjega predsednika Marjan Šarec, pa njegov predhodnik Miro Cerar in vsi drugi dosedanji predsedniki vlade," sporočajo s TV Slovenija.

Zaradi pogovora z Janšo in opozicijo nocoj na programu TV Slovenija ne bo oddaje Tarča, ki je običajno predvajana v tem terminu.