Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Telekom Slovenije je predstavil platformo, ki vaš dom povsem preprosto preobrazi v pametni dom.

Deli na:
Telekom Slovenije je predstavil platformo, ki vaš dom povsem preprosto preobrazi v pametni dom.

S platformo NEO lahko prek mobilne aplikacije ali s pomočjo TV-daljinca, upravljamo tudi pametne naprave v naših domovih. - Foto: Telekom Slovenije

Ne samo, da je sodobna tehnologija poenostavila naš vsakdan, vse bolj narekuje tudi življenjski slog prihodnosti. In če je bila nekoč tehnologija odgovor na izzive človeštva, se danes sprašujemo, kakšni bodo naši izzivi jutri.

Od pametne televizije …

Zato so pri Telekomu Slovenije razvili NEO, platformo za pametno življenje, ki poenostavlja življenja vseh, ki spremljamo televizijske, prek povezanih aplikacij pa tudi ostale vsebine. NEO omogoča intuitivno iskanje vsebin z glasovnim upravljanjem v slovenščini (po naslovu, igralcu, žanru ...), možnost ogleda in nadaljevanje ogleda na več zaslonih (televiziji, mobitelu, tablici ali računalniku), verižen ogled več epizod ene sezone posamezne serije, seveda pa tudi vedno bolj nepogrešljiv ogled za 7 dni nazaj.

… do pametnega in varnega doma



Ob tem pa NEO zmore še veliko več. Omogoča nam namreč tudi, da povsem preprosto, le prek mobilne aplikacije ali s pomočjo TV-daljinca, upravljamo tudi pametne naprave v naših domovih in si tako zagotovimo večji nadzor nad dogajanjem in posledično varnost. Zamislimo si prihodnost, kjer so prižgan likalnik ali luči, ko odidemo od doma, stvar preteklosti. Pomislimo na varnost, ko bomo lahko preko iste mobilne aplikacije, s katero smo ugasnili luč, hitro prejeli obvestilo o uhajanju nezaznavnega in smrtno nevarnega ogljikovega monoksida iz peči v dnevni sobi ali garaže in pravočasno ukrepali. To so rešitve, za katere ni potrebno čakati na prihodnost, saj jih NEO omogoča že danes.

Biti doma še nikoli ni bilo tako zabavno. Zato spremenite svoj dom v pametnega in uživajte v vseh prednostih, ki jih z naprednimi tehnologijami nudi NEO.

Pokličite brezplačno številko 080 8000 ali obiščite najbližji Telekomov center in vstopite v novi svet.