nenad kaluderović. 2jpg Svet24.si

Kdo je moški, ki je ustrelil množičnega morilca...

aladin-4 Svet24.si

Javil se je bosanski deček brez noge z znamenite ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

NATAŠA PIRC MUSAR IN ALEŠ MUSAR Reporter.si

Nataša Pirc Musar je krvavela, njen mož Aleš pa...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Luka Budak Njena.si

Luka po šovu doživel šok

sveca Ekipa24.si

Huda tragedija! V nesreči na pripravah na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Študiraj za poklice prihodnosti

Deli na:
Študiraj za poklice prihodnosti

Bi želeli nadgraditi svoja znanja na magistrskem ali na doktorskem študijskem programu? Vabljeni na informativne dneve! Socialna gerontologija, Fizioterapija, Zdravstvene vede, Projektni managment, Strateški komunikacijski management, Management poslovnih sistemov, Arhivistika, Spletne in informacijske tehnologije, Plesna umetnost, Humanistične znanosti – našteto na magistrski in doktorski stopnji.

Na Alma Mater Europaea (www.almamater.si) lahko izbirate med 15 študijskimi programi, ki jih s svojo napredno študijsko infrastrukturo izvajajo na petih lokacijah (Maribor, Ljubljana, Celje, Koper, Murska Sobota).

Alma Mater Europaea je samostojna visokošolska institucija, znana po najvišji zaposlenosti diplomantov v Sloveniji. Od leta 2011 deluje pod patronatom Evropske akademije znanosti in umetnosti iz Slazburga, ki združuje preko 2000 znanstvenikov in kar 33 Nobelovih nagrajencev (najreprezentativnejša znanstveno – akademska institucija v Evropi).

V juliju na Alma Mater Europaea pripravljajo informativne dneve za podiplomske študijske programe, ki se bodo odvili preko spleta, in sicer v torek, 5. julija, v ponedeljek, 11. julija,  ter v četrtek, 14. julija, ob 18. uri.

Postanite del Alma Mater in se prijavite na informativne dneve preko naslednje povezave: https://bit.ly/3NFfuFG