evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Stane Granda: Komunizem je najčistejša oblika tiranije (FOTO)

Deli na:
Stane Granda: Komunizem je najčistejša oblika tiranije (FOTO)

Foto: Jože Biščak

"S pisno potrditvijo vrhovne sodnice Vesne Žalik je bila zahteva za varstvo zakonitosti predložena senatu, kar pomeni, da bo odločanje trajalo od meseca do meseca in pol in posledično to pomeni, da zavlačevanju s strani Vrhovnega sodišča ni videti konca," ugotavljajo v Odboru 2014 ob odločitvi Vrhovnega sodišča, ki po njihovem jasno kaže, da sodišče očitno sploh ne bo odločilo o prekinitvi zaporne kazni za Janeza Janšo.

Odbor je tudi danes organiziral protest in prižiganje sveč pred Vrhovnim sodiščem, ob tem pa napovedal, da se bodo vztrajniki odzvali na vabilo Erika Breclja, naj obiščejo onkološki inštitut. "Mi smo proti krivicam in kurupciji povsod kje se dogaja," pravijo.

Dr. Stane Granda je množico nagovoril: "Komunizem je najčistejša oblika tiranije. Zakon in predpisi za njih niso bistvenega pomena. Oblast vidijo kot svojo last." z vrhunskim manipuliranjem državljanov so uspeli otopeti demokratična čustva državljanov, je ogorčen Granda. "Sodišče za nami temelji na prejšnjem, totalitarnem sistemu," je opomnil Anton Muhič.

"Napis Janša pomagaj na ljubljanski obvoznici smatram kot posledico katastrofalnega stanja, v katerem se je znašla Slovenija," pravi Janez Mrak, ki je možico spomnil: "Ko je bil Janša predsednik vlade je Slovenija napredovala!"