Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

Lucas Dobson Svet24.si

Lucasa so iskali več dni, družini pa so danes ...

ljubezen 6 romance-1934204_1920 Svet24.si

Stestirajte svojo zvezo

skiro Svet24.si

Če boste s skirojem prehitri, vam lahko izrečejo...

1_Lara_Goršek_Kos Svet24.si

Lara Goršek Kos: "Ko sem ga videla, sem vedela, ...

Miro Tomassini, Vlado Kreslin Njena.si

Umrl dolgoletni sodelavec Vlada Kreslina

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

Slovenija

Šok: Policist Iztok Kustec odpuščen, ker je na Facebooku pisal o ugrabitvi kralja steroidov Karnerja!

Deli na:
Šok: Policist Iztok Kustec odpuščen, ker je na Facebooku pisal o ugrabitvi kralja steroidov Karnerja!

Foto: Facebook - Policist Iztok Kustec naj bi zaradi pisanja na Facebooku izgubil službo.

Američani za informacije, ki bi privedle do aretacije ali obsodbe Mihaela Karnerja, Alenko Karner in Matevža Karnerja, ponujajo visoko nagrado pet milijonov ameriških dolarjev na glavo. Obalni policist Iztok Kustec je na Facebooku napisal, da razmišlja, kako bi bilo, če bi Karnerjeve ugrabil in jih dostavil Američanom, očitno pa je zaradi tega izgubil službo.

Kustec je pred dnevi na Faceboku objavil zapisal: "Ko 15 let treniraš skoraj vsak dan, se pripravljaš na nepredvidljive situacije, kako odreagirati v stresnih situacijah, studiraš metodiko, taktiko, porabiš pol družinskega proračuna za svoje kovinske igračke, nisi sprejet v specialno enoto, ker ti manjka en papir, a dobro ves, da mas ti to v sebi... Kljub vsemu vztrajaš v vsem tem cirkusu, za dve socialni pomoči. A enega lepega dne dobiš na mizo ponudbo, da izslediš, zapakiraš in dostaviš paket v Italijo na prevzem. O tem razmišljam, čeprav vem, da ne bi smel, a kaj vse se ne bi smelo pa se dela."

Za Slovenske novice je Kustec potrdil, da je s "paketom" mislil na Mihaela Karnerja in družino. Dodal je še, da po njegovem v Sloveniji vlada sistem, ki spodbuja kriminal.Pisanje na Facebooku je policista stalo službe. Za Slovenske novice je potrdil, da je dobil odpoved in napovedal, da bo se bo proti temu boril s pomočjo odvetnika.

"Zoper policista PU Koper je zaradi ponavljajočih se kršitev pogodbenih in drugih obveznosti iz delovnega razmerja uveden postopek redne odpovedi pogodbe o zaposlitvi, ki še ni zaključen," pa pravijo na koprski policijski upravi.

Loading...