favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Skrivnosti ženske, ki jo promovira Možina: dr. Nina Krajnik naj bi z noži napadla partnerja in župana Balažica

Deli na:
Skrivnosti ženske, ki jo promovira Možina: dr. Nina Krajnik naj bi z noži napadla partnerja in župana Balažica

Dr. Nina Krajnik naj bi z noži napadla partnerja in župana Moravč Milana Balažica. - Foto: Matej Pušnik

Kdo je dr. Nina Krajnik, ki je po nastopu v TV oddaji Intervju, kjer jo je gostil voditelj dr. Jože Možina, postala glavna intelektualna medijska zvezda za desni politični pol in se zdaj razglaša za žrtev? Po družabnih omrežjih je začela zatrjevati, kako so novinarji globoke države vdrli v njeno zasebnost in maltretirali očeta njenega partnerja in župana Moravč dr. Milana Balažica.

Naj dr. Nina Krajnik trdi, kar hoče. Dejansko ni šlo za noben vdor in maltretiranje, temveč za preverjanje informacije o njenem nasilnem obnašanju, o katerem so mediji doslej že poročali na podlagi policijskega zapisnika.

Lastnega partnerja se je lotila z noži, v pogovorih za Reporter se je potrdilo, da je bila nasilna tudi do partnerjevega nekdanjega svetovalca, ki je njen napad podrobno opisal v pismu in se tudi podpisal z imenom in priimkom. Z vsebino pisma, v katerem je omenjeno, da se je znesla tudi nad očetom svojega partnerja (po družabnih omrežjih ga omenja kot tasta), so bili seznanjeni občinski svetniki in vodstvo občine.

Ob preverjanju verodostojnosti zapisanega v pismu, ki smo ga lahko videli, se je potrdilo, da je dr. Nina Krajnik ena, edina in nihče drug, ki je dejansko maltretirala očeta svojega partnerja, da je poklical policijo, kot je povedal za Reporter.


Vprašajmo se, ali lahko po teh potrjenih nasilnih napadih še vedno verjamemo le dr. Nini Krajnik, ko poskuša vse tiste, ki se navdušujejo nad njenim pojasnjevanjem delovanja globoke države, prepričati o svoji nedolžnosti tako, da grobo podtika in preusmerja krivdo na novinarje, konkretno name. S tem seveda zgolj želi doseči, da bi se vsi njeni nasilni izpadi pometli pod preprogo in bi se lahko v kakšnem novem ekskluzivnem intervjuju spet razglasila za žrtev globoke države.

Dr. Nina Krajnik prav poniglavo poziva k spoštovanju ljudi in njihovega dostojanstva, čeprav je sama večkrat grobo kršila človeško dostojanstvo. Še najbolj v primeru ostarelega, zdaj 85-letnega očeta svojega partnerja; ob napadu nanj je bil star 83 let.

Ali se lahko takšni osebi, kot je dr. Nina Krajnik, zaupa, da v vrtcu v Moravčah seznanja majhne otroke s psihoanalizo, da svetuje hudo bolnim osebam na sedežu občine Moravče ter celo vodi krizni štab občine, kar je zadolžitev župana in poveljujočega v CZ?

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24