horoskop 43 Dobra karma

Slavna igralka kriva za smrt svoje polsestre?

jelena karleuša Svet24.si

FOTO: Karleuša brez sramu: z dekoltejem do popka

mesec zidan pl Reporter.si

Židan Mesecu: Ti in Šarec sta kriva za vlado ...

aleksandra sadowska Svet24.si

FOTO: Želela je črne, zdaj je oslepela

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

chang (3) Njena.si

Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

Slovenija

Šarec v škripcih? Predčasno mešanje političnih kart

Deli na:
Šarec v škripcih? Predčasno mešanje političnih kart

Marjan Šarec in Matej Tonin, dva nekdanja kamniška politika, ki se ne razumeta tudi v državni politiki. Tonin bi se rad izmeril na še enih predčasnih volitvah. - Foto: Primož Lavre

Potem ko je Levica odtegnila podporo vladi, so spet aktualna ugibanja o drugačni vladni večini oziroma novem mešanju političnih kart. Za mnenje smo povprašali nekaj komentatorjev in političnih analitikov.

Čemu Sebastjan Jeretič ne vidi kaj dosti elementov v prid predčasnih volitev, a se lahko vse spremeni že ob prvem resnejšem izzivu pred katerim je vladna koalicija?

Nekdanji poslanec SDS Ivo Hvalica pojasnjuje, zakaj si predsednik SDS Janez Janša predčasnih volitev pravzaprav ne želi.

Zakaj dvomi, da predčasne volitve prispevale k bolj trdni koaliciji oziroma vladi, nam je razložil sociolog dr. Frane Adam.

Kaj pa če bi si levica s še enimi predčasnimi volitvami zgolj zagotovila naslednjih nekaj let vladanja, se sprašuje dr. Andrej Poznič.

Ste tudi vi v nastopanju predsednika vlade Marjana Šarca opazili pomembno spremembo? Bil je precej vehementen, v zadnjih dveh mesecih pa se je opazno umaknil, njegovi nastopi niso več tako energični. Sprašujemo se, ali se je pri Šarcu sklenila zgodba novega, karizmatičnega (populističnega) voditelja.

VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24

loading...
Loading...