zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Primc: Milanu Kučanu se je včeraj prvič zgodilo ljudstvo

Deli na:
Primc: Milanu Kučanu se je včeraj prvič zgodilo ljudstvo

"Janša, Janša vzklikamo, ker je simbol za svobodo in ker se je proti njemu sistematično namerila celotna tranzicijska oblast!" je Aleš Primc na današnjem protestu Odbora 2014 pred vrhovnim sodiščem pojasnil, zakaj je odbor vzel v bran zaprtega prvaka SDS.

"Še vedno ni pravice in svobode v naši domovini, ampak Milanu Kučanu se je včeraj prvič zgodilo ljudstvo," je Primc spomnil na včerajšnji protest pred hotelom Union, v katerem je razpravljal Kučanov Forum 21. Izpostavil je tudi današnjo predajo peticije proti kršitvam človekovih pravic Odboru za človekove pravice pri OZN v Ženevi.

"Sramotna pravna farsa v zadevi Patria se mora končati. V sodbi ni argumentov! Sodba bo padla!" je prepričan Marko Puš, ki pravi: "Vsakemu je jasno, da sta EU in Forum 21 popolnoma nasprotna pojma in tako je tudi vsakemu jasno, kdo bo na koncu zmagal."

Janez Moškrič je spraševal: "Ali je državotvornost to, da smo tiho? Ne! Ko je nekaj narobe je treba to jasno povedati!" Vztrajamo do dne, ko bodo vse neprave in krivične sodbe padle, je odločen Moškrič.

"Vladavina prava zagotavlja pravičnost v vseh fazah postopka. Torej je jasno v Sloveniji vladavine prava ni!" je ogorčen Franc Breznik. "Ustvarjalci procesa Patria so zaznamovani s preteklim totalitarnim režimom, da o njihovi nepristranskosti sploh ne govorim," dodaja Breznik, ki je prepričan, da bo tudi sodišče "nekega dne moralo delovati po načelih vladavine prava!"