pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Pri Krasincu ob Kolpi v pretepu do smrti zabodli moškega

Deli na:
Pri Krasincu ob Kolpi v pretepu do smrti zabodli moškega

Foto: Arhiv Reporterja

Novomeške policiste so v nedeljo okoli opolnoči obvestili, da naj bi se pri Krasincu ob Kolpi stepli moški, pri čemer naj bi 57-letni osumljenec, ki je po neuradnih podatkih izven za to predvidenega mesta z ženo kampiral ob Kolpi, z nožem zabodel drugega 41-letnega moškega. Hudo poškodovani 41-letnik je kljub posredovanju reševalcev umrl.

Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, so policisti na kraju dogodka odvzeli prostost 57-letniku z območja Novega mesta in ga osumili kaznivega dejanja uboja. Našli in zasegli so tudi nož, s katerim je domnevno med pretepom zabodel 41-letnega moškega.

Osumljenca uboja so kasneje zaradi poškodb, ki naj bi jih dobil med pretepom, prepeljali v bolnišnico, prostost pa so odvzeli tudi 56-letnemu osumljencu kaznivega dejanja povzročitve hude telesne poškodbe z območja Metlike.

Ogleda kraja kaznivega dejanja sta se udeležila tudi preiskovalna sodnica in okrožni državni tožilec, kriminalisti pa nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin, so še sporočili z novomeške policijske uprave. Njihova predstavnica Alenka Drenik pa je za STA povedala, da bodo policisti potem, ko bodo razčistili podrobnosti navedenega dogodka, na tožilstvo podali ovadbo.

Po novih neuradnih informacijah je do pretepa prišlo na zasebnem zemljišču ob Kolpi, ta pa naj bi bil posledica spora, ki se je med 57-letnim Novomeščanom in 56-letnim domačinom pred tem začel v bližnjem gostinskem lokalu. 56-letnemu domačinu se naj bi kasneje pridružil v pretepu zabodeni 41-letni domačin. Dogodek naj ne bi bil v nikakršni povezavi z okoliškimi kampi ob Kolpi.