pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Kdo je kriv, da bolniki v UKC Ljubljana zaradi ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Svet

Policija aretirala četverico, povezano s smrtjo Philipa Seymourja Hoffmana

Deli na:
Policija aretirala četverico, povezano s smrtjo Philipa Seymourja Hoffmana

Foto: Reuters

Policija, ki preiskuje smrt ameriškega igralca Philipa Seymourja Hofmana, ta naj bi umrl zaradi prevelikega odmerka heroina, je aretirala tri moške in žensko, ki so imeli pri sebi večjo količino heroina. Kot je danes sporočila policija, gre za trojico moških, starih 22, 48 in 57 let ter 22-letno žensko.

Večjo količino heroina, ki je bila v njihovi posesti, so našli na južnem Manhattanu, je po pisanju francoske tiskovne agencije AFP sporočil predstavnik policije za odnose z javnostmi.

Hoffman je verjetno zaradi prevelikega odmerka heroina umrl v nedeljo. V stanovanju so našli tudi okoli 70 zavojčkov heroina.

Policija je še sporočila, da heroin, ki so ga našli v Hoffmanovem stanovanju, ni vseboval fentanila, močnega aditiva, ki je bil povezan z 22 nedavnimi primeri smrti zaradi prevelikega odmerka v Pensilvaniji. Rezultati obdukcije, ki bodo dokončno razjasnili vzrok smrti, še niso znani.

Leta 1967 v newyorškem Fairportu rojeni filmski in gledališki igralec je bil v svoji bogati karieri trikrat nominiran za oskarja, za Wilsonovo vojno, Dvom in Gospodar. Leta 2005 je to prestižno nagrado prejel za film Capote za glavno moško vlogo Trumana Capoteja.

Truplo sta v kopalnici v njegovem stanovanju v četrti Greenwich Village našla prijatelj in prijateljica, ki ju je tja poslala pokojnikova življenjska sopotnica, ker ni prišel pravočasno iskat njunih otrok. Philip Seymour Hoffman je 15 let živel z Mimi O'Donnell, s katero sta imela tri otroke.