benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Na sojenju zaradi smrti Zorice Škrbić prihodnjič zaščitene priče

Deli na:
Na sojenju zaradi smrti Zorice Škrbić prihodnjič zaščitene priče

Foto: Arhiv Reporterja

Na sojenju Milanu Trivkoviću, ki naj bi sodeloval pri ugrabitvi Zorice Škrbić, bodo prihodnjič zaslišali zaščitene priče. Nekatere priče imajo ta status že iz faze preiskave, saj so se zbale maščevanja Zoričinih ugrabiteljev. Medtem pa je sodišče obtoženemu Trivkoviću podaljšalo pripor, ta je priprt že skoraj leto dni.

Policijska akcija z aretacijami je namreč stekla konec novembra lani, v priporu sta se poleg Trivkovića znašla še dva osumljenca, Željko Petrović in Blagoj Sazdov, ki ju je sodišče že obsodilo na zapor. Obsojen je bil tudi Senad Livadić. Trivković pa krivde ne priznava, zaradi česar mu že skoraj dve meseca sodijo.

Današnje sojenje se je nadaljevalo z branjem listin, obramba pa je poskusila z nekaterimi obrambnimi predlogi, ki pa jih je sodišče zavrnilo kot nepotrebne, saj da morajo zaslišati še veliko prič. Sojenje se nadaljuje prihodnji petek prav z zaščitenimi pričami.

Škrbićevo so ugrabili 26. junija lani v središču Ljubljane, jo odpeljali v gozd, južno od Ljubljane, kjer so jo priklenili za drevo ter jo vso noč mučili. Zelo hudo poškodovano so jo odvrgli v Podpeči. Padec je povzročil še dodatne poškodbe in ženska je umrla na kraju dogodka.

Trivković naj bi Škrbićevo pred ugrabitvijo opazoval, po ugrabitvi pa naj bi prevzel krmilo alfe romeo, s katero so jo odpeljali do kraja mučenja.