pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Ministrica Simona Kustec si med epidemijo ureja nohte v kozmetičnem salonu zraven službe. Kdo ji kupuje bajadere, smoki in coca colo za lastne potrebe?

Deli na:
Ministrica Simona Kustec si med epidemijo ureja nohte v kozmetičnem salonu zraven službe. Kdo ji kupuje bajadere, smoki in coca colo za lastne potrebe?

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport Simona Kustec. - Foto: Bobo

»Drži, ministrica je velikokrat pri nas. Zdaj je sicer že dolgo ni bilo. Nazadnje je bila pred novim letom, ko smo ji pobrali z nohtov narastek,« so nam povedali v kozmetičnem salonu Cosmetic line na Masarykovi v Ljubljani in dodali, da so odprti le za nujno, zdravniško pedikuro in manikuro. V primeru ministrice naj bi šlo za nujne zadeve, saj ne more svojega dela opravljati neurejena. Potrdili so tudi, da k njim prihaja več gospa z ministrstva, ki so rade urejene.

Manikura in podaljševanje nohtov z gelom (cosmetic-line.si)

Ministrico Simono Kustec smo vprašali, ali je v času tako prvega kot tudi drugega vala, ko so bili zaprti vsi saloni, redno hodila na manikuro v kozmetični salon blizu ministrstva za izobraževanje, znanosti in šport. Po naših podatkih naj bi ji omenjeni kozmetični salon svetovala zaposlena na ministrstvu in ga priporočila tudi drugim.

Poleg tega nas je zanimalo, ali na stroške, na račun davkoplačevalcev kupuje čokolade, bajadere, smoki in coca-colo za lastne potrebe. Kustečevo smo vprašali tudi, ali je iz depoja, v katerem ima ministrstvo shranjena poslovna oz. protokolarna darila, jemala darila za svojo lastno porabo, ali drži, da je iz depoja vzela knjigo, broško za lastno uporabo, leseni drobilec pa dala za osebno darilo zaposleni. Ali je zagotovila, da se depo vodi v skladu s pravili, da se beleži vse, kar se vzame in komu je bilo darilo namenjeno?

»Ravnanje s protokolarnimi darili in reprezentanco ureja pravilnik, ki ga na ministrstvu spoštujemo. Vse osebne zadeve ministrica opravlja v prostem času in na lastne stroške,« so nam kratko odgovorili na ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport. Za odgovor so sicer potrebovali kar štiri dni.