hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Marjan Podobnik odgovarja Boštjanu M. Turku in ga poziva na soočenje

Deli na:
Marjan Podobnik odgovarja Boštjanu M. Turku in ga poziva na soočenje

Foto: Bobo

Boštjan M. Turk se podobno kot številnih drugih vsake toliko časa z lažmi in insinuacijami loti tudi mene in nekdanje SLS. V komentarju "Dilema, ki je ni" (v tiskani izdaji) oz. "Da bi to morbidno igro razumeli, moramo pogledati zgodovino SLS" (na spletu) se ponovno poslužuje svoje klasične metode, ko popolne neresnice predstavlja kot vsem znana resnična dejstva.

Npr. "Marjan in Janez Podobnik sta skušala priključiti SLS k tedanji ZSMS-LS"  Čista izmišljotina, danes bi rekli fake news. In tako naprej skoraj do konca komentarja.

Ker se z izmišljotinami B. M. Turka nimam časa ukvarjati, zgolj ponavljam že večkrat zapisano in javno objavljeno povabilo na javno soočenje.

G. Turk, še enkrat vas torej vabim na soočenje npr. za Reporter in/ali drug medij po vašem izboru o prav vseh vprašanjih, ki vas težijo z edinim pogojem, da je celotno soočenje posneto in objavljeno. Če pa se boste soočenju, kot vedno doslej izognili v strahu, da bodo vaše laži razkrinkane, bi bilo prav, da nehate z udbovskimi metodami blatiti vse okoli sebe. Če ima desnosredinska opcija vam podobne "podpornike", nasprotnikov sploh ne potrebuje.

Se pa strinjam z oceno, da je težko razumljivo, da SLS ni podprla pobude za sodelovanje na volitvah z Združeno desnico, saj bi to povečelo možnosti za vstop v parlament in možnosti za uspeh celotne desnosredinske opcije. 

Marjan Podobnik, Velike Lašče