dsoprizidek Svet24.si

Brez tujcev bi oddelke v novomeškem domu ...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Je Pečnik načrtno zapeljal ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Kdo lahko zaustavi trole iz Janševe kleti

Deli na:
Kdo lahko zaustavi trole iz Janševe kleti

Sedež stranke SDS na Trstenjakovi ulici v Ljubljani; tam naj bi se nahajala tudi zloglasna Klet. - Foto: Primož Lavre

Ko je Tim Berners - Lee pred tremi desetletji izumil internet, ni niti malo posumil, da se bo genialna inovacija tako nesrečno izrodila. V bizarno kratkem obdobju je svetovni splet postal leglo sovražnosti. Informatik britanskih korenin danes gasi požar in opozarja na človekove pravice, javno dobro ter demokracijo. Vse to so na spletu redno zlorabljeno. Trole smo poznali iz nordijske mitologije, danes pa so to nasilneži, ki v družbi kopriv onesnažujejo virtualni svet.

Dobro obveščeni pravijo, da je Trstenjakova ulica v Ljubljani, kjer domuje SDS, glavni štab trolov, ki cele dneve vise na netu in manipulirajo z javnostjo.

V tiskanem Reporterju razkrivamo, kateri "novinarji" Demokracije in Nova24TV so lažne identitete in kdo so pravi avtorji tekstov, pod katerimi so podpisani.

Kako se je neoprezna poslanka SDS Alenka Jeraj razkrila kot tviterašica Kopriva in razgalila Janšev propagadni stroj na družbenih omrežjih.

En padli okostnjak iz omare SDS še ni prižgal alarma, koliko jih mora še popadati, da nam več ne bo potrebno broditi po greznici, nihče ne upa napovedati.

Analiziramo, kako je trol postal skoraj poklic. Podjetja, ki se profesionalno ukvarjajo z lepšanjem vaše javne podobe in grdostjo podobe vaše konkurence, so trole rekrutirala in jih za umazanije plačevala.

Kako je nekdanji šef Telekoma Rudolf Skobe, sloviti strokovnjak za kable, ob priliki hudega medijskega linča odkrito priznal, da »to počno pristopovci«.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24