Revija Reporter
Magazin

Slovenske starlete se razgaljajo na družbenem omrežju OnlyFans

Gašper Petovar
1 2.796

30. jan. 2022 20:00

Deli na:

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Že več let se vse več trgovanja vrši na spletu. Pandemija in zaprtje držav pa je je poskrbela za pravi bum glede nakupovanja preko spleta in na spletu je dejansko prava trgovina z mešanim blagom. Na spletu dobite tako burek, ventil kot fotografijo jošk deklet in še kaj.

Med ponudniki erotičnih oziroma pornografskih vsebin je najvišjo rast dosegla spletna platforma Onlyfans na kateri najdemo med ponudnicami erotičnih vsebin tudi številne Slovenke.

Za novo številko Reporterja smo kontaktirali nekaj ponudnic žgečkljivih fotografij in videov in izvedeli marsikaj.

Kakšni so zaslužki deklet, ki na spletu proti plačilu ponujajo fotografije nagih riti? Kdo vse še služi na njihov račun? Odgovori so v novi številki Reporterja kjer najdete še odgovor na vprašanje kako iz 10 tisoč funtov narediti milijardni posel.

V novem reporterju povemo kaj vse so nekatera dekleta, ki ponujajo svoje fotografije na omenjeni strani, pripravljena narediti za nekaj dodatnih stotakov, pa tudi česa ne bi naredile za noben denar.

Razkrivamo tudi imena tistih, ki so do zdaj zaslužili največ na straneh Onlyfans, pa tudki koliko so dame zaslužile. Rekordni zaslužek dosežen lanskega aprila pa bi pustil odprtih ust tudi zaslužkarje kakršni so magnati iz silicijeve doline ali vrhunski nogometaši.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24