harald-k, trojni-umor, zagreb Svet24.si

Harald policistom pojasnil, da so se otroci ...

Brachypelma emilia, mehiška rdečenoga tarantela Svet24.si

Na pokopališču ga je pričakala tarantela

blato Pivola Svet24.si

Odpadno blato odstranjeno, a nekaj še vedno smrdi

vili kovacic bobo Reporter.si

Ivan Gale proti Viliju Kovačiču: Sama hudobija ...

milan krek Necenzurirano

Seminarska naloga Milana Kreka #kolumna

Dominik Visočnik in Nika Belčić Njena.si

Nika in Dominik: Nič ni bilo resnično prikazano

kajtazovic Ekipa24.si

Zaradi Kajtazovića REVOLT V STOŽICAH!!! Dva sta ...

Slovenija

Kdo je Andrej Marčič, bogati zet Karla Erjavca, ki igra golf z Janezom Janšo

Deli na:
Kdo je Andrej Marčič, bogati zet Karla Erjavca, ki igra golf z Janezom Janšo

Andrej Marčič na jahti Brioni 44. - Foto: Mediaspeed

Ločitev hčerke Karla Erjavca Eve in milijonarja Andreja Marčiča je dobila novo dimenzijo z razkritjem, da je Marčič s predsednikom vlade Janezom Janšo večkrat igral golf na priljubljenem turističnem otoku Mauritiusu. Pred tem je Eva Erjavec izjavila, da je Marčič na njenega očeta pritiskal, naj vstopi v Janševo vlado.

Do pritiskov Marčiča na že bivšega predsednika Desusa Karla Erjavca v imenu predsednika vlade Janeza Janše, kot je za portal Necenzurirano potrdila Eva Erjavec, je prišlo v času, ko je njen oče znova prevzel vodenje Desusa. Vlada je ravno takrat objavila dva javna razpisa, najprej 22. septembra lani in potem še 6. oktobra in na obeh je bilo izbrano podjetje Integralis. Gre za podjetje, ki ga je Marčič ustanovil skupaj z Boštjanom Jakličem, bratom bolj znanega Marka Jakliča, prvoobtoženega v zadevi Vzajemna leta 2015.

Slišati je, da naj bi Marčičevi zagovorniki poskušali prek portalov SDS očrniti Evo Erjavec z zapisi, da se ob razhodu želi polastiti njegovega premoženja. Ta obsega več nepremičnin, jahte, zasebno letalo, vozni park z luksuznimi avtomobili Mercedes GLS in BMW.


Velja spomniti, da je njegovo podjetje Marand v zadnjih dvajsetih letih z drugimi povezanimi družbami ustvarilo več kot sto milijonov evrov prihodka v poslih z državo. Njegovo podjetje je bilo eden od najpomembnejših dobaviteljev za Onkološki inštitut in Univerzitetni klinični center, prav tako za ministrstvo za izobraževanje ter za za obrambo.

Prav v času, ko je bil Karl Erjavec minister za obrambo v prvi Janševi vladi, je Marčičevo podjetje sklenilo pomembne posle z ministrstvom za obrambo. Karel Erjavec se tako z Marčičem zagotovo pozna že vsaj petnajst let, poznal ga je že veliko prej, preden se je z njim spoznala hči Eva. Verjetno je zaradi poznanstva Erjavca z Marčičem prišlo do poznanstva Eve z Marčičem. Da je res tako, potrjujejo fotografije z Evo Erjavec, ko spremlja očeta na pomembnejših družabnih in političnih dogodkih. Tako je tudi spoznala nogometaša Sebastjana Cimirotiča in pevca Jana Plestenjaka, z njima naj bi se družila, preden je bila v zvezi z Andrejem Marčičem.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24

Loading...