nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Janković: Vsega je kriv Janša

Deli na:
Janković: Vsega je kriv Janša

Foto: Primož Lavre

Janez Janša je "glavni krivec za uničenje ceha slovenskih direktorjev in njihovega ugleda, s tem pa je povzročil zlom slovenskega gospodarstva," je Zoran Janković izjavil v intervjuju za Mladino. V koalicijo z Janšo ne bo šel.

Ljubljanski župan in prvak Pozitivne Slovenije zanika, da bi mu ponujali vodenje katere od levih strank, dejal je tudi, da je zavrnil ponudbo, naj postane mandatar levice in vodi tehnično vlado.

O poslovanju svojih sinov prek podjetij, registriranih v davčnih oazah, pravi: "Ali morata sinova razmišljati enako kot oče?" Sam je proti poslovanju v davčnih oazah. "Če mi kdo zunaj Slovenije najde samo promil kakšnega lastništva v davčnih oazah, potem končam svojo politično pot." Dolgovi Electe, za katero mu sinova še vedno dolgujeta kupnino, ga ne skrbijo. V njune posle se ne vtika, vztraja.
 
O Stožicah pravi, da so bili vsi podizvajalci plačani: "Ne vem niti za enega, ki bi opravil delo, pa mu Grep ni plačal."
 
Ključna težava Slovenije je po njegovem mnenju "nazadovanje gospodarstva in strahovito nezaupanje v politiko", zaradi nezaupanja javnosti v direktorje pa se ne rešuje niti njihovih podjetij, ki tako propadajo. Obžaluje, ker je Slovenija izgubila celo generacijo direktorjev, ki so živeli za svoja podjetja.