Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 7. junija

JANEZ-STUSEK-pl6 Reporter.si

Naključno razkritje, napačna kuverta in ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Slovenija

Hribarjevi Hribovci končali na smetišču

Deli na:
Hribarjevi Hribovci končali na smetišču

Foto: Bobo

Hišni zabavljač RTV Sašo Hribar je v enem tednu doživel dva huda poraza. Najprej je s svojim primitivnim vodenjem sesul letošnjo slovensko popevko, da še njegovi ideološki zavezniki v Mladini niso mogli mimo njegovih hudih profesionalčnih spodrsljajev, ko so zapisali, da je bil Hribarjev nastop poln neokusnih šal. Zdaj so mu odpovedali tudi Hribovce.

V programski shemi za letošnje leto je bilo določeno, da bodo po poletnih dopustih Hribovci startali na prvem TV programu takoj po oddaji Pogledi Slovenije in pred Odmevi. To je pomenilo, da naj bi se Hribar in Kranjc šlepala na visoko gledanost Pogledov Slovenije in potem pred ekrani za višjo gledanost Odmevov obdržala vse te gledalce. Potem je iz jesensko-zimske sheme oddaja Hrivbovci skrivnostno izginila in nihče ni znal pojasniti čemu. Tudi to se ni vedelo, na kateri program in v kakšen termin bo ta oddaja uvrščena.

Se je pa po znamenitih TV hodnikih govorili, da na 6. TV mrežo – torej na tisto, ki je ni in je ne bo. Bojan Kranjc je ves zbegan in nebogljen tekal od pisarne do pisarne, od Fillija k Lombergerju in Vardjanu, uredniku razvedrilnega programa, in nikjer mu niso znali prav razložiti, kaj se dogaja. Nekdo iz vodstva naj bi se po dostopnih informacijah dokopal tudi nekakšnega scenarija poskusne oddaje in se zgrozil…
 
Medtem je nastala pilotska oddaja, ki si jo je vrlo vodstvo ogledalo in ne glede na ideološko in politično bližino z avtorjema – Hribarjem in Kranjcem – ni moglo verjeti zlasti ne svojim ušesom, pravijo dobro obveščeni! Poskusna oddaja naj bi bila nabita s primitivnimi štosi in kvazi humorjem, od prave, dobre satire pa ni ostalo ničesar. Pa še animacije so menda podobne risankam iz začetnega obdobja animiranih filmov v Ameriki leta 1920.
 
Za smetano na tortici tega poraza pa samo še to, da je bilo v oddajo Hribovci vloženega veliko denarja; po dosegljivih podatkih okrog 150.000 evrov.
 
A bo kdo kaj prinesel nazaj zdaj, ko je vse propadlo? Zagotovo ne, lahko pa se zgodi, da si bo vodstvo TVS pač premislilo: če smo že dali denar, ga je pač treba upravičiti in bo oddaja zagledala luč sveta. Na RTV namreč ni nič nemogoče.
loading...
Loading...