Revija Reporter
Slovenija

Gorenjska banka postaja vseslovenska

Promo

3. dec. 2019 9:39 Osveženo: 13:21 / 03. 12. 2019

Deli na:

Gorenjska banka je pred odprtjem novega poslovnega centra v Ljubljani predstavila prednosti, med katerimi izstopa tudi splet produktov za pravne in fizične osebe, ki poslujejo s podjetji v tujini.

Z odprtjem poslovnega centra v Ljubljani, potem ko so to že storili tudi v Mariboru in Kopru, Gorenjska Banka nadaljuje rast v vseslovensko banko. Ob svetovanju nudijo vse bančne storitve za fizične in pravne osebe na enem mestu, tudi leasing in faktoring.  »Spodbujamo digitalno poslovanje, fizične poslovalnice pa razvijamo v svetovalna mesta. Stavimo na osebni stik in individualno obravnavo, združitev celotne ponudbe na enem mestu, poglobljen odnos s strankami, s katerimi smo v stiku tudi po sklenitvi produkta in jih spremljamo z nasveti.« Za leto 2020 napovedujejo tudi sodelovanje z Mastercardom, kar bo še izboljšalo uporabniško izkušnjo komitentov.



Prvi pri poslovanju s Srbijo

Povezanost z AIK banko prinaša fizičnim in poslovnim komitentom Gorenjske banke enostavnejše, hitrejše in cenejše poslovanje s Srbijo. Zanje uredijo kontakt za odprtje poslovnega računa ter organizirajo storitve, ki jih potrebujejo pri poslovanju v Srbiji.  Nudijo hitrejšo izvedbo in nižje provizije na plačilni promet med državama. Podjetjem ob vstopanju na srbski trg ali skupnem nastopu s srbskimi partnerji na tretjih trgih nudijo podporo, svetovanje, garancije in kredite. Financirajo izvoz in poslovanje v Srbiji, tudi fizični komitenti pa lahko dvigujejo denar na banomatih AIK banke brezplačno.

Glavne novosti in adute bodo 5. decembra ob 17. uri na dogodku za splošno javnost predstavili v novem poslovnem centru Gorenjske banke na Dunajski vertikali, ob Dunajski cesti 152. Za obiskovalce so ob moderaciji mladostne Ule Furlan in glasbi energične Nine Pušlar pripravili tudi mala Miklavževa darilca.